Arkadaslar araca(megane 2009) cakar lamba taktirmak istiyorum. Mavi kirmizi olan degil sadece kirmizi. Ceza yeme durumu nedir acaba? Ve sadece fren yapildiginda mi yaniyor yoksa fasilali yanip sonen tipleride var mi
biz itfaiye aracında açıyoruzda kendilignden var
Dış modifiyeye bu kadar düşman olan bi insan olmanız şaşırtıcı. Herkesin zevkleri var. Yasaksa cezasınıda yapan çeker.
'Modifiye Kişiselleştirmeye Denir' .
Egzoz ve ses sistemi --> yerleri vardır pek tabiki milleti bile isteye rahatsız etmek istemez kimse fakat işlek caddelerde belli zamanlarda gayet hoş görü ile bakılacak durumlar şayet sese duyarlı iseniz orda bulunmayın. Neçe sade vasıtalar ve insanlar daha rahatsız edici sesler çıkartabiliyor.
Düşük arabalar --> trafik müşterek bir yerdir herkesin kendi aracı istediğini yapmakta özgür, acil bi işin yoksa bekleyeceksin . Ayrıca spor arabaların genel profili düşüktür.
Size saçma sapan gelebilir fakat bu şekilde asılsızca karalama politikası gerçekleştiremezsiniz,belki bazı kesim için hayal olan özellikleri örneğin cayennede standart olan air `i kendi arabasında yaşamak, görmek isteyen biri bunu yapıp kendi zevklerini tatmin edebilir. Cayenne de olunca Ooo , standart bi araca [gücün yetebileceği araçta] olunca aa saçma. Ozaman bu işden zevk alanlar ot olsun ? hiç bişeyden zevk almasın öylece gelsin gitsin ölsün ? neden çünkü Porsche alamadı yapamaz hakkı deil. Subaru Wrx Sti alamadı bodykit yapamaz spoiler takamaz hakkı deil Hür bi ülke herkes istediğini yapmakta özgür,cezası varsa yakalarlarsa kessinler, lütfen plakamı sizinle paylaşayım beni şikayet edin . Bu arada Modifiyeli araçlardan önce genel bi araç kontrolu yapılsın esas şüphe duyulan esrarengiz araçlara bakılsın, sanki modifiyeli araç bomba yüklü gibi bakılıyor , birde apaçi nedemek o dahi bilinmeden direk apaçi yakıştırması... Garip . Komik.
Çokmu yasalara uyuyorsunuz? Öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki cinayet işleniyor ! Yollar sizin gibi karşıt olduğu için yasaların arkasına sığınanların değil. Buna karşın bizimde deil. beşeri tonlarca ses duyuyorsunuz .yakalarsanız lütfen şikayet edin . ALLAH yukarda. Emin olun Bi sonuca varamayız. Zıt görüşlerdeyiz . Ben penceremden haklıyım, sizinde haklı olduğunuz taraflar var . Kamuya açık alan müşterek yer , herkesin herkese tolerans tanıyarak yaşamını sürdürmesi Laz'ım kesin ve yargısız infaz yapmamak lazım. Konu sert tartışmaya gidiyor . Meselemizi kapatalım . İyi günler.
Adamsın kardeşim, hislerime tercüman oldunBelli sınırlar var bu sınırlara herkes dikkat etmeli bu konuda mutabıkız,uzatmaya gerek yok bilader .
TeşekkürlerHahahah..O resmi araç, o yüzden sayılmaz
Saygımız sonsuz İtfaiye araçlarına, onlar halkın güvenliği için var
Gerekli olmasindan degilde modifiye namina aklima bisey gelmiyor. Yazilim falan guvenemiyorum zaten dci.Bence apaçi işi. Zaten gerekte olduğunu düşünmüyorum.
Ic trimleri kapla , disina abarti olmayacak sekilde ince dokunuslar yap , araba ic isiklandirmalarini zayifla kuvvetlendir , yol tutus uzerine calis keza renolar bu yonde zayiftir , boyasi kotu durumda ise onunla ugras , ufaktan eksikleri varsa toparlamaya basla vbGerekli olmasindan degilde modifiye namina aklima bisey gelmiyor. Yazilim falan guvenemiyorum zaten dci.