Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ülkemizde en çok tercih edilen modellerden biri olan Fiat Doblo cephesine ait bir üretim durdurma kararı mevcuttu. Tofaş’dan yapılan son açıklamalar ise bu durumu değiştiriyor.
Bir süredir ülkemizde en çok satılan modellerden biri olan Doblo konusunda üretime durdurma iddiaları vardı. Bu iddialara yetkili isimlerden açıklama geldi. marka Bursa fabrikasında üretilen Doblo modelinin üretim süresinin 1 yıl uzatılmasına  karar verdi. Bununla beraber büyük bir yatırım da yapılacak.
Tofaş yaptığı açıklamada, “Bu kapsamda en son 28 Mayıs 2013 tarihli özel durum açıklaması ile 2009-2021 olarak kamuya duyurulan proje süresi 2022 yılsonuna kadar uzatılmıştır. 2009-2020 döneminde proje kapsamında yaklaşık 1.1 milyon adet üretim gerçekleşmiş olup, yeni yatırımın ve süre uzatımının da katkısıyla tüm proje döneminde yaklaşık yüzde 75’i ihracat pazarlarına yönelik olmak üzere, yaklaşık 1.25 milyon adet üretim hedeflenmektedir” ifadelerine yer verdi.

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,674
2
9,590
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Kasa bazlı bi durum. Aslında sevinilecek değil üzülünecek bi durum. Normalde bu yılda kasa yenilenmesi planlanırken 1 yıl ertelenmiş ama haber çok iyi güzellenmiş Fiat tarafından

Aynen öyle doblo 5 senede bir makyaj 10 senede 1 kasa platform değişir :DTofaş Türk kendi bilir banne :D
 

blogger

Profesör
21 Ağu 2018
399
692
1,645
Marka
Renault
Corona patladığından bu yana yeni ticari araçlar çıkamadı gitti bir türlü. Bir tek Caddy çıkabildi sanırım o zamandan bu yana. Nasıl olsa satışlar az ortalık karışık diye çıkarmıyorlar yeni kasaları, birazda markaların işine geldi tabi bu durum bence. Her ne kadar modelin gelişimine para akıtmak yerine bir an önce piyasaya çıkarmak isterler ama bu onlara ekstra geliştirme süreside getirdi. Ufak konularda model üzerinde çalışacak daha çok zamanları oldu.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım