Aynen aynen bir cok olumsuz yani olabiliyor aklima da gelmedi yakit tuketimi belirttigin iyi oldu. Ayrica suspansiyon ayarini, salincak burclarini eskitme bozma ihtimali de var. Balans ayari cok daha kolay bozulabiliyor yol bozukluklarina karsi toleransi azaldigi icin.. Bir suru yan etkisi olabiliyor isin ozu.@CenkGs 'ye ilaveten yakıt tüketimi de artar.
Ben 2 yaz Petlas snowmaster lastik takılı otomatik Accent Era 1.4 kullandım. Bana dert çıkardığını düşünmüyorum. Ömürleri dolunca Dunlop lastiğe gectik. Sadece vıyk vıyk öterdi dreksiyonu cevirince.
bu yumuşak hamurlu kış lastiğini yazın sıcak havada kullanmanın zararları nelerdir peki
Aga, nereden gördün o Pirelli Sottozero RFT lerin kış lastiği olduğunu?260' la giderken lastiğiniz patlayabilir.
Büyük geçmiş olsunTırın altında girme durumuna neden olan lastiktir, sadakamız varmış...
Kendileri söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Hatta LLS' in deposundan çıkarıp taktılar Türkiye' ye gelmeden önce .Aga, nereden gördün o Pirelli Sottozero RFT lerin kış lastiği olduğunu?