Selamun Aleyküm arkadaşlar, yaklaşık 1.5 senedir araba kullanıyorum. 6 yıla yakındır ehliyetim olsa da kendime ait olan bir araca bineli daha 2 yıl bile olmadı. Herneyse ilk zamanlara göre bir hayli gelişim göstersem de maalesef istediğim sürüş olgunluğuna ulaştığımı düşünmüyorum. Sürüş olgunluğundan kastım ise yan ve arka koltuklardaki seyahat eden insanları yormadan, her şeyiyle daha yumuşak bir şekilde araba kullanabilmek. Bu arada birkaçınız beni otomobil videolarındaki tehlikeli hareketler yapan arkadaş olarak tanısa da eğer yanımda herhangi birisi varsa ´istisnasız` her kurala uyarım.
Ki artık boş yollarda da tehlikeli hareketler yapmak pek cazibeli gelmiyor, son birkaç haftadır ciddi anlamda sürüş tarzımı değiştirmem gerektiğini düşünmeye başladım. Aslında ´en az ne kadar yakabilir ki bu araç?` diye deneme yaparken araç kullanmanın beni ne kadar az yorduğunu farketmemle başladı bu değişim ihtiyacı, artık daha konforlu bir şekilde seyahat etmek istiyorum diyebilirim.
Uzun kilometreler sürüş tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemezse çok sevinirim. 
Ki artık boş yollarda da tehlikeli hareketler yapmak pek cazibeli gelmiyor, son birkaç haftadır ciddi anlamda sürüş tarzımı değiştirmem gerektiğini düşünmeye başladım. Aslında ´en az ne kadar yakabilir ki bu araç?` diye deneme yaparken araç kullanmanın beni ne kadar az yorduğunu farketmemle başladı bu değişim ihtiyacı, artık daha konforlu bir şekilde seyahat etmek istiyorum diyebilirim.