Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Uzmanlar, ikinci el otomobil fiyatlarında mart ikinci yarı itibarıyla yakalanan artışın nisan ayı genelinde devam ettiğini ve mayıs ayında da yükselme eğilimindede olduğunu söylüyor.
 Son üç ayda fiyatların arttığını belirten  Emre Ayyıldız, “Kasım 2020’den Şubat 2021’in sonuna kadar olan dönemde ikinci el otomobil fiyatlarında yüzde 13-14 seviyesinde düşüş yaşandı. Fiyatlardaki düşüş eğilimi mart ayının ilk yarısında da sürdü ancak mart ayı geneline baktığımızda yüzde 1,6 artış gözlemliyoruz. Nisan ayında da yüzde 3,63 artan fiyatlar, mayıs ayında neredeyse yüzde 1 oranında arttı. İkinci elde fiyatlar yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde yükseliyor. Amerika’da sadece nisan ayında ikinci el araç fiyatları yüzde 10 arttı.  Covid-19 salgını kapsamında alınan önlemlere rağmen yaşanan bu fiyat artışında sıfır otomobil pazarındaki tedarik sorunu, üretim problemleri, avro kurunda yaşanan artış gibi farklı değişkenlerin etkisi bulunuyor. Fiyatların haziran ayında da...

Okumaya devam et...


 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,684
2
9,600
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo


SÖYLEMEDİM Mİİİİİ :D




 
  • Haha
Tepkiler: bt

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,494
1
4,792
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
E normal. Bütün test çekenler taliant denen tipsiz sevimsiz kalitesiz boş tenekeyi pofpofluyor. Hatta yetinmeyip egea ile kıyaslama cehaletine düşenler var. Hatta daha da ileriye gidip uygun fiyatlı seçenek diyenler bile var. Vergisiz hali bile euro vs bahane edilmeksizin pahalı. O ve onun gibi saçma sapan arabalara para vermektense insanlar bunca para veriyorum şunu alırım diye düşünüyordur. Halen daha 2005 km si uçmuş lagunamdan beni vazgeçirebilecek 20-30 ekleyip şunu alırım diyebileceğim bir araba yok. Ama alırsamda bu saçma sapan arabalara sırf sıfır diye beş kuruş vermem şahsen ben.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım