Lumarr Cam Filmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Konago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konago

Ahmet
Asfalt Kurutucu
19
Arkadaşlar Kırmızı Leon FR'a cam filmi yaptırmak istiyorum. Araç mat paket. Bu yan ve arka camların hepsine ATR 05 yaptırmayı düşünüyorum. Ancak öne karar veremedim AIR 80 yaptırınca mavilik geliyor gibi oda arabanın siyah ve kırmızı görüntüsünü bozar gibi geliyor (Canlıda hiç görmedim). ATR 50 yaptırsam ön cama, görüşte ve çevirmede sıkıntı olur mu? Polislede sıkıntı yaşamak istemiyorum. Yaptıran arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Arabanızın fotoğrafları konusundaki son mesajıma bakarsanız, ilk fotoğrafta film yok, ikincide önde air var. Hafif renkli ama bence pek rahatsız etmiyor. Önceden e60 aracıma öne atr serisi yaptırmıştım, gece ciddi görüşü kesip tehlike yaratıyordu söktürdüm o yüzden. Çevirmeye girmedim filmle bilemeyeceğim o tarafı o yüzden

Dıştan gayet de güzel duruyor aslında öyle aman aman mavilik yok parlaklık gibi gözüküyor. ATR hiç önermiyorsunuz değil mi ön cam için? ATR 50 olsa bile. Görünüş yapıcaz diye güvenliğide riske atmamak lazım

Ön camıma ben de Solargard’ın Ultra Light 75 şeffaf cam filmini yaptırdım. Söylediğiniz filmin muadili. Film biraz mavi gibi dursa da cama yapıştırıldığında göze batmıyor. Yanlar benim de siyah tonlarda. Rahatsız edici bir durum yok. (2000li yılların başındaki Mercedesler gibi masmavi bir cam görünümü olmuyor.)

Spor araç olunca polislerin daha çok dikkatini çekiyor çevirmelerde. Sırf o yüzden eski arabamda da siyah filmi söktürüp şeffaf taktırdım. Ondan sonra rahat ettim. Daha iyi görüş konusuna girmiyorum bile. Yerinizde olsam tercihim ön cama AIR 80 olurdu.

Bir örnek de ben bırakayım size. Bu eski aracım. Memnun kaldığım için yenisine de aynısından yaptırdım. Karar sizin.

002C6A16-AE75-419C-A70A-C5245B0BBB1D.jpeg
4FC642AB-8DA3-465A-9600-9F6F36671B45.jpeg

Son düzenleme:
Dıştan gayet de güzel duruyor aslında öyle aman aman mavilik yok parlaklık gibi gözüküyor. ATR hiç önermiyorsunuz değil mi ön cam için? ATR 50 olsa bile. Görünüş yapıcaz diye güvenliğide riske atmamak lazım
Tam hatırlayamadım modeli ama en düşük atr den yaptırmıştım ben. O bile görüşü kesiyordu. Bir gece karanlık bir yerde sürerken ben neden önümü göremiyorum diye düşününce kafama dank edip ertesi gün söktürmüştüm

Ön camıma ben de Solargard’ın Ultra Light 75 şeffaf cam filmini yaptırdım. Söylediğiniz filmin muadili. Film biraz mavi gibi dursa da cama yapıştırıldığında göze batmıyor. Yanlar benim de siyah tonlarda. Rahatsız edici bir durum yok. (2000li yılların başındaki Mercedesler gibi masmavi bir cam görünümü olmuyor.)

Spor araç olunca polislerin daha çok dikkatini çekiyor çevirmelerde. Sırf o yüzden eski arabamda da siyah filmi söktürüp şeffaf taktırdım. Ondan sonra rahat ettim. Daha iyi görüş konusuna girmiyorum bile. Yerinizde olsam tercihim ön cama AIR 80 olurdu.

Bir örnek de ben bırakayım size. Bu eski aracım. Memnun kaldığım için yenisine de aynısından yaptırdım. Karar sizin.

Ekli dosyayı görüntüle 36041Ekli dosyayı görüntüle 36042
Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi takınca belli mavilik belli olmuyormuş. Görüşüde engellememesi için en mantıklısı

Tam hatırlayamadım modeli ama en düşük atr den yaptırmıştım ben. O bile görüşü kesiyordu. Bir gece karanlık bir yerde sürerken ben neden önümü göremiyorum diye düşününce kafama dank edip ertesi gün söktürmüştüm
Aynen bahsettiğimde o, en düşüğü ATR 50 diye geçiyor sizde onu yaptırmışsınız. Teşekkür ederim bilgiler için

Ekli dosyayı görüntüle 36041Ekli dosyayı görüntüle 36042
solarguardın fiyatı daha mı uyguun llumara göre yoksa aynı mı ?

solarguardın fiyatı daha mı uyguun llumara göre yoksa aynı mı ?

Muhtemelen aynıdır. Kalite olarak da benzer çünkü. Şeffaf film renkli olanlara göre daha pahalı oluyor. Ön camı 1000liraya yaptırdım ben.

Ön cam hariç normal araçlar filme göre 900-1100 lira Solargard’da. Daha uygun isterseniz ona göre daha uygun filmle 500-600’e de yapan da var. Ama kalite düşünce zaman içerisinde filmlerde morarma vb. oluyor. Isı kesme özelliği de aynı seviyede olmuyor.

ATR serisi için ki üst seri diye geçer daha üstleride var ancak 900-1100 TL arası bir fiyat çıkıyor. Ön cam dahil değil. O da 800-900 tutuyor.