Süleyman demirel üniversitesinde ismi yanlış hatırlamıyorsam paguk olan bi kulüp vardı, çalışmaları gerçekten harika müthiş etkinlikleri projeleri vardı alkışlıyorum kendilerini burdan 

Beyler kemer sıkma politikami bu aksam devreye sokuyorum... Hepinize hayirli ugurlu olsun..
Bebek gelince i10'u değiştirmeyecekmisin?Debriyaji 75000 ne kadar dayandiriyim ben...nerde patkadi ozaman yol yardimi arayim. Hyundaide zaten beleş arac cekme
Hocam 3 yıldır kullanıyoruz daha belirttiğiniz gibi bir şeye hiç rastlamadık ve biz deniz suyu çevirmiyoruz kiAritma sistemini tavsiye etmem.yani gemide cok kullandik sonuclarini biliyorum. Deniz suyu inanin su musluktan temiz ama sistem basit olarak suyun isitilmasi olarak dusunebilirsiniz merak edenler icin sistem eva olarak gecer. Ama sonuclari aylik kullanimdan sonra dis etlerinde cekilme halsizlik tuvalet sorunlari vb sekilde uzayip gidiyor
Yürü be reisBeyler kemer sıkma politikami bu aksam devreye sokuyorum... Hepinize hayirli ugurlu olsun..
I10nu zaten bebek icin aldim.Bebek gelince i10'u değiştirmeyecekmisin?
Bagaj bebek arabası alıyor mu abi?I10nu zaten bebek icin aldim.
İ10 un içi geniş sayılır.Bagaj küçük ama 250 küsür litre.Ufak gelir.
Zaten bu yüklerin çoğu evde kalmayacak mı?O zaman bagaja sığılır.Bu kadar yuklu olmuyacakki ozaman..
Ön yolcu koltuğunu da söker, arabaya bi minder at tamamdırİyi bir sedan veya mpv arka koltukları yatırmadan alabilirdi o yükü bebek gelincede arka koltukları yatıracakmısın?![]()
Suyun icine koyulmasi gereken mineralleri ekliyormusunuz pekiHocam 3 yıldır kullanıyoruz daha belirttiğiniz gibi bir şeye hiç rastlamadık ve biz deniz suyu çevirmiyoruz ki