2000 tl kasko maşallah.Abi ne kaskosu yaptırıyosun sen.Beyler debriyaj balata fiyatlarına ve özel hyundai servislerinin fiyatlarına baktım. Ayrıca Motorlu Sinana danışıp ondanda bilgi aldım. Şimdi teraziye koydum işi. Bir tarafda 500 tl ucuza yaptırmak var diğer tarafda iptal olacak olan arabanın garantisi var.
En iyisi arabayı bir süre kapıda dinlendirip, tabanvay yola devam etmek. Benzin masraflarını tamamen bitirip ayda 440 tl artırıp 3 ayda debriyaj set ve montaj parası çıkarmak. Kendime mali cizerge çıkartmam gerekiyor. Arabanın Muayeneside şubat ayında. Mayısda ise Kasko yenilemesi var. Benim ne yapıp edip mayısa kadar ,
1000 tl debriyaj parası
2000 tl kasko parası
300 tl muayene parası denkleştirmem gerekiyor![]()
Hahahahah iphonea özgü bi durum bak sende de olmuş aynısı. [emoji23] benim androidde yok öyle bişi [emoji23][emoji23]Aynen ona bakıyım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Milli.piyango bileti?Beyler debriyaj balata fiyatlarına ve özel hyundai servislerinin fiyatlarına baktım. Ayrıca Motorlu Sinana danışıp ondanda bilgi aldım. Şimdi teraziye koydum işi. Bir tarafda 500 tl ucuza yaptırmak var diğer tarafda iptal olacak olan arabanın garantisi var.
En iyisi arabayı bir süre kapıda dinlendirip, tabanvay yola devam etmek. Benzin masraflarını tamamen bitirip ayda 440 tl artırıp 3 ayda debriyaj set ve montaj parası çıkarmak. Kendime mali cizerge çıkartmam gerekiyor. Arabanın Muayeneside şubat ayında. Mayısda ise Kasko yenilemesi var. Benim ne yapıp edip mayısa kadar ,
1000 tl debriyaj parası
2000 tl kasko parası
300 tl muayene parası denkleştirmem gerekiyor![]()
Ben hep siteden giriyorum valla alışamadım tapatalkaHahahahah iphonea özgü bi durum bak sende de olmuş aynısı. [emoji23] benim androidde yok öyle bişi [emoji23][emoji23]
Ben hep siteden giriyorum valla alışamadım tapatalka![]()
Zaten parçası ucuz3300tl iyi para
eski arabaların bu huyunu seviyorum işte hiç kasko yaptırmadım
Abi o benzin parası gene cebinden çıkacak.Emin olabilirsin.Beyler, en az 3 ay arabayı kapıda yatırayım diyorum. Anca benzin paralarından bir bütce yaratırım. Bakalım bütcem nasıl oluşacak. .
Abi o parayı bi sen toplarsın.Allah yardımcın olsun.3 ay annemlere tasiniyom. Elektrik su dogalgaz ve mutfak masraflarindan kurtuluyorum..
Valla burda tanıdığım kadarıyla bu birikimi ve tasarrufu yapabilecek birisin, İnşallah sıkıntı çekmeden çok daha kolay bi çözüm yolu bulabilirsin
Bu forum sana inanıyor. @istanbulAbi o parayı bi sen toplarsın.Allah yardımcın olsun.