Rusya Ankara Büyükelçi'si Andrey Karlov'un vurulma görüntüleri ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bi konuda anlaşalım. Sürekli eleştirdiğimiz muhalefetin hatalarını biz yapmayalım. Siyasilerin hataları olabilir. Ama bunu eleştirmenin yolu hakaretle dalga geçmekle vs olmaz. Kaldı ki burası bir otomobil forum sitesi.
Demek istediğim tam olarak bu.
Her şeyi dozunda yazmak lazım.
Dediğim gibi en ufak şikayette uğraşır durursunuz aman.

tayyip gitsin kim gelsin sorusuna cevap yok. Allah sonumuzu hakikaten hayır etsin
Milleti fakirleştirip insanları düşünmekten alıkoydular. Asgari ücrete çalışıp, varsa çocuğuna karısına bakıyor. Eğitim desen sıfır sınavdan önce ezberle sonra unut. Aptal dizilerle ahlakı bozulsun, millet koyun olup tv başından ayrılmasın. Havuz medyası çevremizi sarmış doğru bilgiyi nerden öğreneceğimizi şaşırdık. Sesi çıkanlar içeri atılsın. Vergi silahıyla büyük şirketleri tehdit edip istediklerini yaptırsınlar. Ya benden olucaksın ya da hainsin demektir sözü ön plana çıktı. Atatürk'ün savaştığı şeyh, hocalar, mollalar başrolde. Müslüman aldatmaz, aldatılır. Torpil her yerde. Önemli yerlere işi bileni değil akrabanı alacaksın. Milleti birbirinden ayrıştırıp iç savaşa sürüklüyorlar.

İlginç Şeyler oluyor, berlinde bi pazara kamyon dalmış. Ölenler varmış. Zürihte de bi camiye saldırı düzenlenmiş. Çok ilginç şeyler oluyor

Buna bir şey yazıldı mı bilmiyorum ama büyükelçiyi adamı etkisiz hale getirmeden çıkartamıyorlar. Hayatta kalma ihtimalinden dolayı saldırganı vurup elçiyi hastaneye götürüyorlar.

Olabilir hocam ihtimaller dahilinde, sadece büyükelçinin öldüğü haberinden sonra etkisiz habere getirildiği açıklandı o yüzden şüpheye düştüm

zamanında Atatürk bu cahillerin benzerleri için uğrastı noldu bır sure rahat ettık sonra cahıl kesıme hıtap eden bır baskası daha geldı. ben tek cocugum arkadas evlenecegım hatun 2. halbukı dıger kesımın acılıs 3 ten baslıyor. bu coktan kaybedılmeye baslanmıs bır savas.
Kardeş derdin nedir acın nedir bilmiyorum ama gelip gidip bir kişiyi seven insanlara hakaret etmenin adamlık olduğunu zannediyorsan yanılgı içindesin. Cahil dediğin adamların kim olduğunu tanımıyorsun, ayrıca senin düşündüğün gibi düşünmeyenler cahil oluyorsa bu ülke de nefes alma şansın olmaz. Laflarına dikkat etmeni, üslubunu ayarlamanı, haddini bilmeni telkin ediyorum. Senin burada cahil vb. hakaretler ettiğin insanlar bir defa sana veya senin gibi düşünen kardeşlere hakaret etmediler.

Kardeş derdin nedir acın nedir bilmiyorum ama gelip gidip bir kişiyi seven insanlara hakaret etmenin adamlık olduğunu zannediyorsan yanılgı içindesin. Cahil dediğin adamların kim olduğunu tanımıyorsun, ayrıca senin düşündüğün gibi düşünmeyenler cahil oluyorsa bu ülke de nefes alma şansın olmaz. Laflarına dikkat etmeni, üslubunu ayarlamanı, haddini bilmeni telkin ediyorum. Senin burada cahil vb. hakaretler ettiğin insanlar bir defa sana veya senin gibi düşünen kardeşlere hakaret etmediler.
1-)benım acım ulkenın elden gıtmesı . yoksa maddı acıdan herhangı bır kaybım yok cok sukur allah a kımseyede muhtac degılım.
2-) sen kım hakkında konustugumu nereden bılıyorsun onu anlamadım benm cahıl dedım ustune alındıysan o senın bılecegın ış yarası olan gocunur.
3-)bu ulkede asıl nefes alan benım gıbı Atasını sevıp sayan ınsanlar sayesınde yasanır halde
4-) haddımı bıldırebılecegını dusunuyorsan hıc durma lutfen bu arada
5-) cocukluguna verıyorum cunku sen ehlıyetın arasına para koyayım polıse vereyım dıyen daha belırlı bır olgunluga ulasamamıs bırısın canını sıkmayayım aksam aksam olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...