Tercih ettiginiz yakit firmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bogacc

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
18
2
595
Shell nitro dışında katkılı ya da 97 oktan benzin olan bir yer var mıdır istanbul'da bildiğiniz?
 

tyln

Profesör
10 Eki 2016
351
690
1,845
Marka
Renault
şuana kadar yazdıklarınıza göre opetin kalitesi petrol ofisinin menzili shellin gidişi iyi.ama anladığım kadarıyla araç firmalarının tavsiye etmesine rağmen araçların geçmişiylede alakalı galiba :) birde takip ettiğim motovlog kanallarında %80i shell kullanınca ve internette bu yakıtlara dair bilgiler ya net değil yada bilinçli deneyimlemek yerine kafasına göre yorum yapanlar olunca bende burada sizlere danışmak istedim.
buarada opetin uyguladığı kaliteli hizmet ve en önemlisi tuvaletlerinin temiz olması en önemli etken.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,656
1
64,539
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
valla böyle bi konu daha vardı epey de sohbet edilmişti falan linkini atayım fikir olur dedim ama konuyu bulamadım, denizlide pamukkale otogaz var baya uygundan veriyor gazı ordan alıyoruz :p
 

Mehmet

Profesör
7 Eyl 2016
5,850
12,558
4,970
Renault shell öeriyor bizde 1 yıldır shell istasyonlarından mazot alıyoruz memnunuz
 
  • Beğeni
Tepkiler: tyln

ibougur

Reis
8 Eyl 2016
2,257
4,523
5,020
29
İstanbul
İstasyon çok önemli istansyon kontrollerini en iyi opet ve shell yapıyor benim gözlemlerime göre. Bu zamana kadar totalin sadece altunizadedeki istaysonu güzel ve yakıtı iyiydi hepsi berbat.

Ben shellden almayı tercih ediyorum diğer türlü araba bayılıyor baya yokuşta bariz hissediliyor hele o totalin benziniyle ölüyo resmen. Yakıt olarakda opetten bir tık fazla yakıyor gibi ama 0.5i geçmez.
Ayrıca çoğu pompada hile var ve geçen öğrendim bazı istasyonlarda bazı saatlerde makineyi kapatıyorlar sıfır vergi ödüyorlar yakıt aldığınızda muhakak fişini isteyin hırsızlığa ortak olmayalın.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,047
7
51,406
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Yıllardır Ford kullanıcısı olduğumuzdan alışkanlık, ben de Opet'ten alıyorum. Geçmişte yakıt kalitesinden kaynaklı ciddi arızalar yaşadığımız için bu konuda ben de titizim. Bugün Ford ve Fiat, Opet'ten yakıt garantisi veriyor ve yakıt kaynaklı arızaları üstleniyor. Haliyle yakıtlarında belli bir seviyenin altına düşmüyor. Başka bir otomobil markası, başka bir akaryakıt firmasının yakıtlarına böyle garanti vermeye başlarsa onlardan da kullanırım.
Bunun dışında bir kere çok da merkezi bir yerden Shell almıştım arabama. İnanılmaz şekilde çekişi düştü, araba arıza yaptı zannettim. Resmen araba benzini beğenmedi :) O yüzden değiştirmemeye çalışıyorum. Eski araçlarımızdan tecrübem de PO'nin daha az yaktırıp daha yavaş gittiği yönündeydi. BP ve Opet Petrol Ofisi'nden sonra uçak yakıtı etkisi yaratıyordu.
Çok önemli bir kriterim daha var: Opet'in tuvaletleri çok temiz oluyor :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: tyln ve alfhonso

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Shell kullanıyorum. Zaman zaman BP, Opet, Aytemiz, Total, Petrol Ofisi'nden aldığım oldu. En memnuniyetsiz olduğum PO'ydu, benzin bir anda uçtu gitti sanki. İstanbul Avrupa Yakası için Merter metro istasyonunun yanındaki Shell'i ve Topkapı tramvay istasyonunun (Kia ve Eresin Otel'in oralar) oradaki Shell'i tavsiye ederim.

Markadan çok istasyon önemli, benzin alıp pişman olduğum Shelller vardı. Tavsiyelerinizi istasyon olarak yaparsanız işimize yarayabilir.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Ben LPG olarak deneyimlerimi analatayım.
Opet enjektörümü bozdu,
Aytemiz sulu çorba gibi araba hemen sindiriyor,
Shell ise kase yoğurt gibi, arabama iyi geliyor.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Benim için petrol firmalarının hangi ülkeye ait olduğu önemli değil. Ben milliyetcilik kullanılarak yapılan reklamları gıcık kapıyorum. (torku çikolota ve total istasyon reklamı gibi) Bir de bu moda oldu. Ben en iyisi hangisi , parama en iyi hizmeti kim veriyorsa onu alıyorum. Polonya Nütellassı ve İngiliz Shell kullanıyor olmam bunlara örnek. Arkasında teror örgütü olmadığı sürece her yerden hizmet alırım. Ama alacağım hizmetin en iyisi olmasını isterim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım