Tercih ettiginiz yakit firmasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Total'den benzin aldım, depoyu fulledim ayın 5'inde.

Bugün baktım 177 km yapmışım çeyrek depo gitmiş!

Tüketim çıkmış 11.2 litreye!

Eco Pro'da gaza %15 - 20 bastığımda yavaş yavaş hızlanan araba hızlanmaz oldu! Opet'ten de beter!

En son 4 Ocak'ta son sıfırlamadan sonra (ayda 1 depo alırım, her ayın 5'i 6'sı gibi) tüketim 8.8 lt iken aynı yollar, aynı kullanım tarzı ile 177 km'de çeyrek depo harcama ve 11.2 litre tüketimi bana birisi açıklasın!

Gittim Shell'den 50 TL'lik nitro+ aldım. Belki biraz karışırda araba kendine gelir diye.

Bundan sonra Shell dışında benzin almam! Bu nedir ya? :mad:

Toyota Forever kartla bpden aliyorum benzini puan veriyormus gerçi daha nasil kullanacaz anindami veriyor indirimi onu bilmiyorum birde Lukoilden işimiz icabi bi kart verdiler onda ise aninda yüzde alti indirim var sizce hangisini kullanayim

Toyota Forever kartla bpden aliyorum benzini puan veriyormus gerçi daha nasil kullanacaz anindami veriyor indirimi onu bilmiyorum birde Lukoilden işimiz icabi bi kart verdiler onda ise aninda yüzde alti indirim var sizce hangisini kullanayim
Toyota, Koç grubunun Opet'e verdiği gibi BP'ye herhangi bir yakıt güvencesi veya garantisi vermiyorsa size ekonomik gelenine bakın :)

açıkçası ben lukilden alırdım.bir depoda ortalama 18lira karınız oluyor.küçük görünen ama azınsanmayacak miktar :) bunu ayda 1 depo kullandığınızı varsayarak yıl bazında 220lira.bunu 10 yıla vurursak... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...