+1 diyerek ekliyorum:Motor yağının yakıt tüketimine etkisi vardır.
Uzun kilometre performansı sunan yağlar vardır.
Fakat kısmına gelirsek , aracı kullanım durumunuz , sürüş mesafeleri , aracın kullanıldığı ortam gibi gibi bir çok etken aracın yağını doğrudan ve dolaylı olarak etkileyecektir buda atıyorum 30.000 KM ömür biçilen yağın 15.000 KM bandında değişimin gelmesine sebebiyet verecektir. ( Sarf malzemeleri buna dahildir.)
Örnek bir yağ ekleyeyim buraya. ( Uzun km performansı sunabilen )
Ekli dosyayı görüntüle 39628
" Mobil 1 Kullandım, çok memnun kaldım " gibi bir somut deneyim sunsanız neyse de ben şahsen şu mesajı okuyup Mobil 1 kullanmaya karar vermezdim.Motor yağının yakıt tüketimine etkisi var.Mobil 1 motor yağı kullanmanızı tavsıye ederim yüksek performanslı sentetik baz yağların özel bileşiminden oluşur.ham maddesi diğer bütün markalardan farklı ve kalitelidir.il çalıştırma soğuk havalarda veyüksek sıcaklıklarda 200 santigrat derece de bile viskozitesini korur.Eksiltme yapmadan 30 Bin km’ye kadar yol ve iklim şartları uygun oldukça gider
Motor yağının yakıt tüketimine etkisi var.Mobil 1 motor yağı kullanmanızı tavsıye ederim yüksek performanslı sentetik baz yağların özel bileşiminden oluşur.ham maddesi diğer bütün markalardan farklı ve kalitelidir.il çalıştırma soğuk havalarda veyüksek sıcaklıklarda 200 santigrat derece de bile viskozitesini korur.Eksiltme yapmadan 30 Bin km’ye kadar yol ve iklim şartları uygun oldukça gider
Konuyu açan arkadaş üye olduğum farklı forumlarda da bu soruyu sormuş,şansa da bu arkadaşta birebir aynı yanıtı vermiş o forumda da" Mobil 1 Kullandım, çok memnun kaldım " gibi bir somut deneyim sunsanız neyse de ben şahsen şu mesajı okuyup Mobil 1 kullanmaya karar vermezdim.
Bu bildiğiniz Mobil1 reklamı gibi olmuş, firmalar kendi reklamını yaparken bile böyle iddialı konuşmazlar hatta.
Konuyu açan arkadaş üye olduğum farklı forumlarda da bu soruyu sormuş,şansa da bu arkadaşta birebir aynı yanıtı vermiş o forumda daTroll kokuları geliyor burnuma
![]()
Ahu merhabaKonuyu açan arkadaş üye olduğum farklı forumlarda da bu soruyu sormuş,şansa da bu arkadaşta birebir aynı yanıtı vermiş o forumda daTroll kokuları geliyor burnuma
![]()
Ahu merhaba
Öncelikle yorumunuzu üzülerek okudum herhangi bir marketing çalışması için değil tamamıyla bu dönemde avantajlı olabilecek bir yağ markası tercih etmeye çalışıyorum çünkü ben anlamıyorum otomotivden ilk aracım olduğundan bilgi almak amaçlı soru sordum.Herhangi bir firma üzerinden soru sormadım dikkat ederseniz yorumlarda öneriler mevcut,ayrıca kullanıcı adımdan dolayı farklı forumlarda yazdığımı düşünüyorsunuz Takma adı soyadımdan dolayı seçtim bu soyadda fazlaca insan olduğundan denk gelmiş olabilir yinede yorumunuz için teşekkür ederim.
Geçmişte Porshe yetkili servisinde staj yapmıştım. Orda Eğitimine katıldım. yağ ile teknik bilgilerim ordan kalmıştı.otomotiv mezunuyum.işsizim Cvmi size atayım.Hangi markaya çalışıyorsanız değerlendirirsiniz.Konuyu açan arkadaş üye olduğum farklı forumlarda da bu soruyu sormuş,şansa da bu arkadaşta birebir aynı yanıtı vermiş o forumda daTroll kokuları geliyor burnuma
![]()
Neden benim üzerimden marketing çalışması diyorsunuz ben geçmişte eğitimini almıştım.kullandığım ürünü yazdım. otomotiv mezunu işsiz biriyim benim dışımda grupta farklı marka Yazanlarda var.Bence o çalışmayı yapan ekip sizlersiziniz ortak beğeniler ve üyelik tarihleri bu durumu gayet iyi açıklıyor.Kalite işinize gelmiyor olabilir.Öyleyse çok başarılı olmayan bir marketingci işi olabilir
Ben hiçbir markaya çalışmıyorum, tarafsız bir müşteri olarak bu tarz bir tavsiyenin 'itici' olduğunu tekraren belirtiyorum.Geçmişte Porshe yetkili servisinde staj yapmıştım. Orda Eğitimine katıldım. yağ ile teknik bilgilerim ordan kalmıştı.otomotiv mezunuyum.işsizim Cvmi size atayım.Hangi markaya çalışıyorsanız değerlendirirsiniz.![]()
Neden benim üzerimden marketing çalışması diyorsunuz ben geçmişte eğitimini almıştım.kullandığım ürünü yazdım. otomotiv mezunu işsiz biriyim benim dışımda grupta farklı marka Yazanlarda var.Bence o çalışmayı yapan ekip sizlersiziniz ortak beğeniler ve üyelik tarihleri bu durumu gayet iyi açıklıyor.Kalite işinize gelmiyor olabilir.