Soldaki 46 Schuco mu abi?Kaliteli üreticiden 43 ölçek gerçekten ideal boyut. Şu e46ların boyları 10 cm Ekli dosyayı görüntüle 40120Ekli dosyayı görüntüle 40121
Soldaki 46 Schuco mu abi?Kaliteli üreticiden 43 ölçek gerçekten ideal boyut. Şu e46ların boyları 10 cm Ekli dosyayı görüntüle 40120Ekli dosyayı görüntüle 40121
İkiside schuco dealer edition. Arkadaki e46 ise spark rezin model o. E87 autoart. E36 minichampsSoldaki 46 Schuco mu abi?
Çok güzeller, arkadaki e36 dtm'in başka fotoğrafları varsa paylaşır mısınız?Kaliteli üreticiden 43 ölçek gerçekten ideal boyut. Şu e46ların boyları 10 cm Ekli dosyayı görüntüle 40120Ekli dosyayı görüntüle 40121
Tabiki. Minichamps e36 dtm. Yanındaki e46Çok güzeller, arkadaki e36 dtm'in başka fotoğrafları varsa paylaşır mısınız?
Almanyada bu tarz pazarlar olduğunu çok duymuştum ilk kez görüyorum. Hatta 1 bavul 2. El kutusuz model getirip Facebook gruplarında tek günde 30&35 bin tl kazanıyorlar. Açıkçası orda olamadığım için kıskandım .Eve baya yakin bir yer buldum. Dükkanin icinde asiri model vardi. Burasi beni batirir.
Var var olmaz olur mu. Baska bir yer daha var ama bana uzak. Cumartesileri de sehrin merkezinde pazarda baya model satiliyor. Eklerim buraya modelleri. Bu bavulla getirip satmak fikri ilgincmis.Almanyada bu tarz pazarlar olduğunu çok duymuştum ilk kez görüyorum. Hatta 1 bavul 2. El kutusuz model getirip Facebook gruplarında tek günde 30&35 bin tl kazanıyorlar. Açıkçası orda olamadığım için kıskandım .