Daha önce pek çok kez niyetlenip alamadığım proje arabama nihayetinde kavuştum .
https://otopark.com/forum/threads/hobi-arabasi.6793/
Yaklaşık 6 sene önce böyle bir başlık açmışım ve ilk önerilerden biri 190 mercedes.
Elinden iş gelen bir arkadaşımın , şahin alalım motora ulaşması , söküp takması da kolay demesiyle tamirat öğrenebilme umuduyla şahin doğan serçe 124-131 bakmaya ve aramaya koyuldum . 2 tane 131 le de görüştüm ama neredeyse sıfır araç fiyatı istemeleri nedeniyle iş yattı hatta sinirlendim. Daha sonrasında hepinizin bildiği o yazıyı paylaştım
Gel zaman git zaman motor + 30 bin teklif ederek. Arabaya teklifimi yaptım. Eleman kurye olacakmış teklifi yükseltmemi istedi ve motor +33 bin tlye anlaştık(+7 bin tl bursadan getirme çekici parasını çekiciye verdim) (motor 90 bin tlden 2 aydır ilandaydı en yüksek teklif 75 bin tlydi)
Neyse bu kadar hikaye yeter
Aracım 1984 model w201
Manuel vites saf kan benzinli lpg yok.
1815 cc 74 kw 99 beygir.
Paket adı 190 e
Ön 2 cam otomatik arka camlar manuel
Klima yok
Genel hatları ile çizgileri düzgün olsa da çok fazla trim eksiği var aynı zamanda ön konsolda vites yanı bölgesinde baya eksikler var .
6 hafta eğitime gidip geldikten sonra toparlamaya başlayacam hem buradan hem instagramdan bir hesap açarak aşama aşama anı olsun diye paylaşımlar yapacam
Çeki demiri ruhsata işli. Ama sağlam durmuyor
Biraz da içeriden foto koyayım
https://otopark.com/forum/threads/hobi-arabasi.6793/
Yaklaşık 6 sene önce böyle bir başlık açmışım ve ilk önerilerden biri 190 mercedes.
Elinden iş gelen bir arkadaşımın , şahin alalım motora ulaşması , söküp takması da kolay demesiyle tamirat öğrenebilme umuduyla şahin doğan serçe 124-131 bakmaya ve aramaya koyuldum . 2 tane 131 le de görüştüm ama neredeyse sıfır araç fiyatı istemeleri nedeniyle iş yattı hatta sinirlendim. Daha sonrasında hepinizin bildiği o yazıyı paylaştım
Tabi fena yükseliyorum bu arabaya . 31 ocak 2023 de borçsuz kağıdı alarak muayeneli iken( muayene bitmesine 1 gün kala) trafikten çekilen bir araç olduğunu öğrendim.Bir araba toplayacam dedim. Mavradan atıyorum tabi. E al dediler. Dedim hanım izin vermiyor motor yada araba sat dedi. Bir araba buldum.190 e baya da iyi ve balıkesirde. Bunu alalım dediler. Dedim motor satılmadan almam. Adam motor takaslı yazdı bir gün sonra . Dediler bak motor takaslı yazdı. Dedim çok yoğunum şehir değiştiremem. Eleman açıklamaya yazmış çevre illere ücretsiz getirirm. Bu seferde muayenesi yok uğraşamam dedim. Muayeneye yardımc olurum yazmış eleman. Lpgli araca binmem dedim bu seferde lpg söküldü yazmış.
Şu an ya çok fena trolleniyorum ya da o araba benim kaderimde var arkadaşlar.
Gel zaman git zaman motor + 30 bin teklif ederek. Arabaya teklifimi yaptım. Eleman kurye olacakmış teklifi yükseltmemi istedi ve motor +33 bin tlye anlaştık(+7 bin tl bursadan getirme çekici parasını çekiciye verdim) (motor 90 bin tlden 2 aydır ilandaydı en yüksek teklif 75 bin tlydi)
Neyse bu kadar hikaye yeter
Aracım 1984 model w201
Manuel vites saf kan benzinli lpg yok.
1815 cc 74 kw 99 beygir.
Paket adı 190 e
Ön 2 cam otomatik arka camlar manuel
Klima yok
Genel hatları ile çizgileri düzgün olsa da çok fazla trim eksiği var aynı zamanda ön konsolda vites yanı bölgesinde baya eksikler var .
6 hafta eğitime gidip geldikten sonra toparlamaya başlayacam hem buradan hem instagramdan bir hesap açarak aşama aşama anı olsun diye paylaşımlar yapacam

Çeki demiri ruhsata işli. Ama sağlam durmuyor

Biraz da içeriden foto koyayım