Türkiye'de Tek Ticari Leon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso

TORNACI
3,204
Marka
Ford
Arkadaşlar ticari taksi şoförü mahalle arkadaşım, doblosu vardı ötv indirimiyle 0 km Seat Leon aldı ve doblodaki plakasını bu arabaya aktardı şu an Leonla çalışıyor. Bugün baya bir dolaştık gerçekten herkesin dikkatini çekiyor :) Çok farklı olmuş hatta aracı aldığı Seat bayisi Türkiye'deki tek ticari taksi leon olduğu için aracı plaka montajı ve kaplama sonrası bir süreliğine fotoğraf çekimi ve reklam yapmak amaçlı ödünç vermelerini istemiş arkadaş da parasını verirseniz neden olmasın cevabını vermiş. Sanırım ekstra donanım ya da birkaç ücretsiz bakım karşılığında aracını verecek :)
IMG_0534.JPG

IMG_0539.PNG

IMG_0536.JPG

Son düzenleme:
Arkadaşlar ticari taksi şoförü mahalle arkadaşım, doblosu vardı ötv indirimiyle 0 km Seat Leon aldı ve doblodaki plakasını bu arabaya aktardı şu an Leonla çalışıyor. Bugün baya bir dolaştık gerçekten herkesin dikkatini çekiyor :) Çok farklı olmuş hatta aracı aldığı Seat bayisi Türkiye'deki tek ticari taksi leon olduğu için aracı plaka montajı ve kaplama sonrası bir süreliğine fotoğraf çekimi ve reklam yapmak amaçlı ödünç vermelerini istemiş arkadaş da parasını verirseniz neden olmasın cevabını vermiş. Sanırım ekstra donanım ya da birkaç ücretsiz bakım karşılığında aracını verecek :)
Ekli dosyayı görüntüle 2679
Ekli dosyayı görüntüle 2680
Ekli dosyayı görüntüle 2681
ben daha once taksı leon gordum yanlız ama camurlukları arabadan farklı renkteydı aydınlatabılecek varsa sevınırım

Plakayı görmesem korsan taksi bu diye düşünebilirdim :) İlginç olmuş, uzun ömürlülük konusunda da bize ileri ki zamanlarda bilgi verebilirsen çok iyi olur kardeşim, zira bir leon'u bundan daha iyi şekilde test edebilen çıkmaz herhalde uzun ömürlülük konusunda :)

Amin hocam pek gülmüyo şu an yakıttan dolayı hem ayağının alışma süreci hem de rödaj süreci yüzünden. Ben de kullandım biraz pürüzler var şuanlık ortalaması 8 litre zamanla düşecektir ama :) Zaten bir dahaki muayeneden sonra lpg taktıracak zaten ticari olduğu için bu da 1 yıl sonra lpgli gezecek demek oluyor :)

Amin hocam pek gülmüyo şu an yakıttan dolayı hem ayağının alışma süreci hem de rödaj süreci yüzünden. Ben de kullandım biraz pürüzler var şuanlık ortalaması 8 litre zamanla düşecektir ama :) Zaten bir dahaki muayeneden sonra lpg taktıracak zaten ticari olduğu için bu da 1 yıl sonra lpgli gezecek demek oluyor :)
Dizel dusunmedi mi acaba arkadasiniz?

@CenkGs haklısın Cenk Abi tabi paylaşırım :)
Arkadaşlar araç 1.2 TSI MANUEL VİTES tabi arkadaşın bir çok sebebi var bu aracı almasında. Dizel sesi, bakımı, gidişi gibi. Aracın gidişi çok sessiz, 0-1300 cc vergi diliminde, performans olarak da rahat bir araç daha önce 1.6 tdi kullanıyordum benzinli leon gerçekten kat kat daha güzel :)

Ekli dosyayı görüntüle 2679
Ekli dosyayı görüntüle 2680
Ekli dosyayı görüntüle 2681
plaka 07 olunca. ıstanbulda gormustum ben bu leon dan. ustune passat , astra , polo, yeni civic gormuslugum de var :D

vay arkadaş bi Allah'ın forum kulu da beni etiketlememiş şu konuya görmemişim :D :D

valla değişik olmuş baya baya değişik yani ama işinden keyif almak deyimini yaşayacaktır diye düşünüyorum :D

Teşekkürler arkadaşlar umarım pişman olmaz :) @maximaorhanisback orhan abi yorumun varsa merak ediyorum :D
Sen beni ne ara etiketledin yav dünkü bildirim karmaşasında gözümden kaçmış :D
Valla ben yeni kasa mercedes c taksisi gördüğüm günden beri bunlar yavan geliyor.
Ama Değişik bi Seçim olmuş. LPG'den sonra bakalım nasıl olacak güncellersin konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...