Selamlar, A16LET - 6T45 (Otomatik) araca sahibim. Arabayı aldığımdan beri olur olmaz sorunlarla uğraştım. Güncel olarak herhangi bir hata kodu olmadan, arıza ışığı yakmadan yürütmeyi başarabildim. Fakat şuan arabada ciddi bir performans düşüklüğü var. En son arabanın turbosunda sorun olabileceği düşünülüp turbo sökülüp kontrol edildi. Düşük basınç hatasından dolayı turbocu epey bir basınç açınca (1.5 barları görüyordu.) Yüksek devirde korumaya almasından dolayı arabayı tekrardan eski ayarına gelecek şekilde kıstırdım. Araba yarım gaz yürürken gayet düzgün ve iyi yürüyor. 4000 devir altında sürdüğüm sürece tam gazdan daha iyi gidiyor hatta. Şuan arabada Stage 1 yazılım ve kat iptali (içinden downpipe geçirdik.) olmasına rağmen araba hiç istediğim gibi gitmiyor. Şuan veri olarak araba 210 hp. İlk aldığım zamanki 180 hp haline göre bile ciddi yavaş yürüyor.
Eklediğim görseli 0-100 olarak değerlendirebilirsiniz. 100'den sonra viraj var.
-Buji bobin yeni.
-Turboda herhangi bir sıkıntı yok spool ve waste gate sesi kulakla bile duyuluyor.
-Farklı hava filtresi denendi.
-MAP, MAF ve Oksijen sensörü değiştirildi.
-Hortumlarda falan herhangi bir sorun yok dendi. Sadece turbocunun dediği kadarıyla sigara dumanı kadar intercoolera giren hortumda kaçak varmış. Ama o kaçak mümkün değil arabayı etkileyemez dedi.
Siteye yükleyemediğim için şöyle bir log paylaşıyorum;
Eklediğim görseli 0-100 olarak değerlendirebilirsiniz. 100'den sonra viraj var.
-Buji bobin yeni.
-Turboda herhangi bir sıkıntı yok spool ve waste gate sesi kulakla bile duyuluyor.
-Farklı hava filtresi denendi.
-MAP, MAF ve Oksijen sensörü değiştirildi.
-Hortumlarda falan herhangi bir sorun yok dendi. Sadece turbocunun dediği kadarıyla sigara dumanı kadar intercoolera giren hortumda kaçak varmış. Ama o kaçak mümkün değil arabayı etkileyemez dedi.
Siteye yükleyemediğim için şöyle bir log paylaşıyorum;
Ekli dosyalar
Son düzenleme: