Togg T10F Fiyatları Açıklandı / T10F'in Tasarımını Nasıl Buldunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Asil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Stage 2
6,026
Marka
Alfa Romeo
1758029293187.png

Hocam aklımızla dalga geçiliyor hocaaaammmm

30.000 TL para kazanıp hiç yemezseniz fiyat sabit ekonomik dalgalanmalar olmaz ise 75 ayda alabiliyorsunuz , hadi hayırlı olsun :D

Ekli dosyayı görüntüle 51804

30.000 TL para kazanıp hiç yemezseniz fiyat sabit ekonomik dalgalanmalar olmaz ise 75 ayda alabiliyorsunuz , hadi hayırlı olsun :D
Gerçekten fiyat biraz daha düşük olabilirdi.Ben uzun menzil üst pakedi 1.9-2 milyon diye tahmin etmiştim.
Ama güzel araba şimdi.👍

0 faiz yapmazlarsa zor gibi görünüyor. Bir de eskisi SUV'du, bu sedan ve biraz Egea'msı. Gösteriş olarak zayıf. BYD Seal gibi önden Koenigsegg duruşu da yok 😁

0 faiz yapmazlarsa zor gibi görünüyor. Bir de eskisi SUV'du, bu sedan ve biraz Egea'msı. Gösteriş olarak zayıf. BYD Seal gibi önden Koenigsegg duruşu da yok 😁
0 faiz 120 ay taksit yaparlarsa güzel olur :D 0 faiz 12 ay 0 faiz 24-36-48 ay normal bir işte çalışan araba sahibi olmak isteyen TÜRK vatandaşına yeterli değil.

Yeni jant tasarımı ile ilk kez bu resimde görmüş oldum. T10X jantlarıyla görünüşünü beğenmiyorum. Böyle daha yakışıklı olmuş. Fiyatı Titanium X Focus ile başa baş bir seviyede. Rekabetçi bir fiyat olabilir ama gönül isterdi ki daha uygun bir noktada olsun.

Bu arada 2-3 gün önce test aracını (sarı plakalıydı) bizim sokakta gördüm. aks aralığı çok geniş ve cam çizgisi çok yukarıda duruyor. Gözüme bir garip göründü. Çektiğim fotoğrafları paylaşayım bu vesileyle.
WhatsApp Görsel 2025-09-16 saat 18.53.39_806b516e.jpg
WhatsApp Görsel 2025-09-16 saat 18.53.38_dce400bc.jpg
WhatsApp Görsel 2025-09-16 saat 18.53.39_d047c4fb.jpg

Son düzenleme:
Arka tasarımı biçimsiz olmuş, bataryalardan ötürü de fazla yüksek haliyle.
Ekli dosyayı görüntüle 51808
20 yıllık passatın daha şık ve klas durduğunu düşünüyorum.
1.56 yüksekliği var. passattan 9 mondeodan 5-6 cm yüksek.

genel dış boyutları mondeo ile aynı ama iç hacmi t10x gibi olduğu için çoğu kişi iyi bulmayacaktır. Özellikle t10x'in omuz mesafesi C sınıfı gibiydi. Passat - mondeo genişliği yok yüksek ihtimal.

Şu çamurluk dizaynı çok sırıtıyor arkaya nazaran. Tekerler hem içte kalıyor hem de kamberden dolayı çamurluk fazla şişik duruyor - cherry'lerdeki gibi - . Yüksek ihtimal teker aracın dışına taşmasın diye öyle yapıldı ama daha iyi olabilirdi dizayn.

1.56 yüksekliği var. passattan 9 mondeodan 5-6 cm yüksek.

genel dış boyutları mondeo ile aynı ama iç hacmi t10x gibi olduğu için çoğu kişi iyi bulmayacaktır. Özellikle t10x'in omuz mesafesi C sınıfı gibiydi. Passat - mondeo genişliği yok yüksek ihtimal.

Şu çamurluk dizaynı çok sırıtıyor arkaya nazaran. Tekerler hem içte kalıyor hem de kamberden dolayı çamurluk fazla şişik duruyor - cherry'lerdeki gibi - . Yüksek ihtimal teker aracın dışına taşmasın diye öyle yapıldı ama daha iyi olabilirdi dizayn.
Fastback yapalım diye biraz kasıntı tasarım olmuş, ne fastback, ne coupe, ne sedan, fazla da yüksek. Günün sonunda ortaya çıkan başarısız oldu, maalesef. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama togg’un sipariş uygulaması trumore da aracın alttan görüntüsü yok sipariş aşamasında. Muhtemelen onlar da farkındalar beceremediklerinin.

Şimdi uygulamadan bakmaya çalıştım, bulamadım. Kaldırmışlar sanırım. Saçma. Aracın arkasına geçince yukarıya doğru geçiyordu kamera. Önden bakarken alttan bakıyordu.

Arabaya arazi yükseltme kiti takılmış gibi duruyor, sedan arabanın çamurlukla lastik arası mesafe o kadar olmaz.
Katılıyorum. 19 janta rağmen tekerler çap olarak davlumbazı doldurmuyor. Fastback tasarımına direkt t10x çamurluğu yerleştirilmiş gibi. Aynı zamanda çamurluğa göre bir tık fazla içeride duruyor gibi tekerler.

Bu ne güzel yılan gibiydi.. Ben bunu gördüğümden beri sedanını bekliyordum.

1000051365.jpg

SUV da bu jantlarla ve ızgarayla güzelmiş ama üretilmedi herhalde, Accord'tan söküp denemek lazım 🙂

1000051364.jpg

Beklediğim bir fiyatı vardı.
O fiyatta gelse telefona alarm kurup destek amaçlı bir adet sipariş için hazırlanmıştım ama SUV ile aynı fiyat ile sedan pek mantığıma yatmadı.

Güzel araç ben beğendim.
Siyasi bir obje olarak kullanılması beni de irrite ediyor ancak bu markayı ve ürünü desteklemeye çok engel olmamalı.

Duruma göre ilerleyen dönemlerde (kredi imkanları ile) +1 araç için izlemeye devam edeceğim.

Togg ile ilgili aşağıdaki linkte yakın zamanda yazdıklarım var.

Siyasi figür haline gelmesinden ötürü potansiyel alıcılarından en az %30 eksildi. Hatırı sayılır bir kesim objektif baksa bile bir şekilde midesi kaldırmadığı için aracı satın alıp kullanmak istemiyor. Böyle bir gerçek var.
Yazılım, multimedya, app market işlerinin çoktan tamamen çözülmüş olması gerekirdi. Hala prematüre. Hala sıkıntılı... Bu ayıp hala tamamen temizlenmedi.
Menzili arttırmışlar, soğuklarda testler yapıp ısı pompasına gerek bırakmayacak mühendislik yaptıklarını iddia ediyorlar, bunlara ok. Fakat bu aracı gerçekten tercih edip sattıracak temel konu bence satış sonrası hizmetleri olacaktır. Şu anda servis ağı ve parça tedariği konusunda Fiat, Renault, Toyota, Hyundai gibi güven vermiyor. Özellikle ticari taksiler için teşvikle yaygınlaştırılırsa ve taksicilerin satış sonrası ihtiyaçları giderilebilirse, markanın satış sonrasındaki imajı ciddi şekilde yükselecektir.

Umarım ihracat vesilesiyle üretim kapasitesi kat kat artar da satış sonrasına da yansır.