1.3 Multijet güzel motor hangi arabaya koysan o arabayı km canavarı ölümsüz bir şey yapıyoro sayılmaz. o şöyle bişeydi
1.3 Multijet güzel motor hangi arabaya koysan o arabayı km canavarı ölümsüz bir şey yapıyoro sayılmaz. o şöyle bişeydi
Aveo da 3.7 görmüştüm 3.2 de mümkün ama o şartlarda yolculuk yapmak yolculuk değil iniş ve çıkışlara göre çıkarken Hem hız düşürüp hem vites düşüyorsun inerken de aracın kendi hızlanmasını sabırla beklemen gerekiyor1.3 Multijet güzel motor hangi arabaya koysan o arabayı km canavarı ölümsüz bir şey yapıyor![]()
Çok sıkıştırırsan geçiyor abi, hatırladığım en üst değer 7.5 litre civarıBu motorun tüketimde son noktası muhtemelen budur. Daha yüksek yakamaz diye düşünüyorum =)
Araç neydi senin müdür ?Kartepe-Şekerpınar-Kartepe
Gidişte TEM + D100 ortalama tempoyla sürüş (100-140 arası)
Dönüşte TEM'de 5dk kadar 30-50 arası hızlarda akan trafik, onun dışında yoğun akıcı 100-120 arası hızlar
Ortalama 5.1
Evet, çok da özenmeden insan gibi gidince az yakıyor.
Araç neydi senin müdür ?
giderken 4.5 falan yakmış anlaşılanÇekmeköy - Halkalı - Çekmeköy
Giderken akıcı arada trafik dönüşte tem tamamen kilitti.
Sakin kullanarak 1.4 TSİ Passat DSG Tek Kişi Dolu Bagaj
Ben dönüşte 6-6.5 litrelere çıkar diyordum kendi sabrıma ve arabanın az yakışına şaşırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 52327
Yalnız sizin koşullar için hakikaten az yakıyor.Renault Clio 1.4 16v BVA
Tamamen Ankara içi, çok yoğun trafiklere girmeden şehir içindeki her türlü senaryoyu yaşayarak ekrandaki tüketim verisi 8.2-8.4 aralığında takılıyor. Çok kassam 8 in altına rahat düşer de o zaman da trafik akışına uyamam muhtemelen. Bir de yıllar sonra ilk kez lpg siz bi araç kullanmanın adaptasyon sorunlarını yaşıyorum yakıt alırken, bu da tamamen benle alakalıFavorite haftada 500 liralık lpg alırken buna ortalama 1000 tl lik benzin alacaz gibi aynı senaryoda
@alkın 'ın şartlarından biraz daha iyi durumdayız herhalde, ondan aldığımda 9.0 gösteriyordu![]()
Evet abi beklediğimden iyi açıkçası eğer pompada da buna yakın değerler göreceksek. Çünkü aynı şartlarda 1.4fire manuel egea da 8.5-9 lardan aşağı inemiyor, bu clio şanzımanına rağmen iyi baya böyle karşılaştırınca. Uzun yolda da şartlara bağlı 5-6 civarı yakarsa benim için tamamdır bunun tüketimi aşırı yol yapan insanlar değiliz zatenYalnız sizin koşullar için hakikaten az yakıyor.