Ben sürekli alıyorum bir sorun yaşamadımOilmarkt sitesinden yağ alan oldu mu güvenilir mi?
Yağ orijinal geliyor fakat tarihi biraz eski olabiliyor.Oilmarkt sitesinden yağ alan oldu mu güvenilir mi?
Hiç sıkıntı yaşamadım, yamuklarını görmedim.Oilmarkt sitesinden yağ alan oldu mu güvenilir mi?
oilmarkt.com
oilmarkt.com
oilmarkt.com
Motul 6100 kafadan eliyoruz hocam çünkü kendileri semi-sentetikMadem konuya döndü o zaman bunu da soralım. Bu yağlar arasından hangisini önerirsiniz? Araçta şu an elf moligraf f1 var ve bir sıkıntı yaratmadı. Ayrıca qr kod doğrulaması yapılabildiği için elf e daha yakınım.
![]()
Motul 6100 SYN-Nergy 5W40 4 Lt Motor Yağı Fiyatı
Motul 6100 SYN-Nergy 5W40 4 Lt motor yağ en uygun fiyatı Oilmarkt.com'da! Motul 5 40 Motor Yağı çeşitleri indirimli fiyatlarla hemen satın al.oilmarkt.com
![]()
Elf Evolution 900 SXR 5W40 4 Lt Motor Yağı Fiyatı
Elf Evolution 900 SXR 5W40 4 Lt Motor Yağ en uygun fiyatlarla Oilmarkt.com'da! Elf 5 40 Motor yağı çeşitleri indirimli fiyatlarla hemen satın al.oilmarkt.com
![]()
Castrol Magnatec 5W40 A3/B4 4 Lt Motor Yağı
Castrol Magnatec 5W40, şehir içi sürüşe %50 daha az motor aşınması sağlayan sentetik motor yağıdır. API SN ve ACEA A3/B4 onaylıdır.oilmarkt.com
5w40 sentetik kategorisinde 900SXR soğuk ve sıcakta en düşük buharkaşma ve sürtünmeye bağlı hasar bırakan yağlardan biri. Bence 900SXR güzel bir tercih olur.Madem konuya döndü o zaman bunu da soralım. Bu yağlar arasından hangisini önerirsiniz? Araçta şu an elf moligraf f1 var ve bir sıkıntı yaratmadı. Ayrıca qr kod doğrulaması yapılabildiği için elf e daha yakınım.
![]()
Motul 6100 SYN-Nergy 5W40 4 Lt Motor Yağı Fiyatı
Motul 6100 SYN-Nergy 5W40 4 Lt motor yağ en uygun fiyatı Oilmarkt.com'da! Motul 5 40 Motor Yağı çeşitleri indirimli fiyatlarla hemen satın al.oilmarkt.com
![]()
Elf Evolution 900 SXR 5W40 4 Lt Motor Yağı Fiyatı
Elf Evolution 900 SXR 5W40 4 Lt Motor Yağ en uygun fiyatlarla Oilmarkt.com'da! Elf 5 40 Motor yağı çeşitleri indirimli fiyatlarla hemen satın al.oilmarkt.com
![]()
Castrol Magnatec 5W40 A3/B4 4 Lt Motor Yağı
Castrol Magnatec 5W40, şehir içi sürüşe %50 daha az motor aşınması sağlayan sentetik motor yağıdır. API SN ve ACEA A3/B4 onaylıdır.oilmarkt.com