En Son Ne Aldınız?

Clioya 195 55 16 yerine 205 55 16 Continental All Season Contact 2 4 Mevsim Lastik

Risk alıp aldım inşallah üzülmem bir çok kullanıcı sorun yok demiş forumlarda.

Lastiği ilk sürüşte epeyce beğendim hele çöp olmuş primacy 4'ten sonra ilaç gibi geldi. Zınk diye duruyor özellikle fren mesafesi çok fark etti.

IMG_3369.JPG

IMG_3367.JPG

IMG_3371.JPG

Arkadaşa bir GLC 200d 4Matic (Facelift) 2021

49bin km
156beygir dizel 4 çeker
9G Tronic
Gerçek deri koltuklar
360 derece kamera
Autopilot (şerit takip, direksiyon, adaptif hız sabitleme vs.)
Ahşap ön konsol
Ön iki koltuk elektrikli ve koltuk ısıtmalı
ESP stabilisörlü çeki topuzu
Dokunmatik multimedya ekranı
Ayna paketi

Fiyat: 40bin Euro.

Güzel konu olmuş hocam, ben de son zamanlarda aldıklarımı bırakayım bari. 😊
Geçen hafta bagaj düzenleyici bir organizer kaptım, şu cırt cırtlı bölmeli olanlardan. “Ne kadar fark eder ki?” diyordum ama bagajdaki dağınıklığı resmen bitirdi. Sprey, bez, ufak takımlar falan artık sağa sola uçmuyor. Tavsiye ederim, fiyat/performans ürünü çıktı. Bir de telefon için manyetik havalandırma tutacağı aldım. Senin yaşadığın olayın aynısı bende de oluyordu hocam; menfeze takınca yön ayarı kısıtlanıyor. Ama manyetik olanlarda biraz daha rahat, çok hareket ettirmesen de idare ediyor. BMW kokusu da ayrı bir hava katıyordur, gördüm kullananlarda şık duruyor gerçekten.

5x little trees tropical
little trees deri kokusu
little trees new car smeel
560 parça makaronss
Razer BlackShark V2 X
Uçak bileti
@Basri Amca için eski aracım olan 2018 Octavia Style Büyülü Siyah
Bolca doğu anadolu yöremize ait yemek
Bolca su
Bolca mazot
Bi miktar elektrikli araç şarj hizmeti
Uzak doğu masaj hizmeti. Bu hizmet için sponsor olan ismini veremediğim dostuma teşekkür ediyorum
@2jzihtiyar dostum için oem M Performance direksiyon (o 0 direksiyonun verdiği his anlayamazsınız 😍)

Ankara ve İstanbulda güzel bir hafta sonu oldu bolca farklı araç , farklı lezzet, farklı insanlarla temas halinde olduğumuz dolu dolu bir tatil oldu.

Dafa;
4x Prometeon 315/70R22.5 çeker kışlık lastik
Ön arka 4 disk için balata

5x little trees tropical
little trees deri kokusu
little trees new car smeel
560 parça makaronss
Razer BlackShark V2 X
Uçak bileti
@Basri Amca için eski aracım olan 2018 Octavia Style Büyülü Siyah
Bolca doğu anadolu yöremize ait yemek
Bolca su
Bolca mazot
Bi miktar elektrikli araç şarj hizmeti
Uzak doğu masaj hizmeti. Bu hizmet için sponsor olan ismini veremediğim dostuma teşekkür ediyorum
@2jzihtiyar dostum için oem M Performance direksiyon (o 0 direksiyonun verdiği his anlayamazsınız 😍)

Ankara ve İstanbulda güzel bir hafta sonu oldu bolca farklı araç , farklı lezzet, farklı insanlarla temas halinde olduğumuz dolu dolu bir tatil oldu.

Dafa;
4x Prometeon 315/70R22.5 çeker kışlık lastik
Ön arka 4 disk için balata
Önlere kışlık direksiyon lastiği takmıyorsunuz herhalde