Türkiyede m paketten çok sanayide m logosunun kromları daha fazla satıyordur eminim. Her standart 3.20 de 5.20 de hep bir m yapıştırması nedir bu sevda beyler soruyorum sizlere ? olmayanı oldurma çabası ?
bilmeyene anlamayana ortamlarda iteliyorlar m diye bu aslında şuna benziyor ''ortamlarda M dersin kim bilecek '' muhabbetine dönüyor birde modeli söküp sadece m takan var onlar ayrı dünyabence çok kötü duruyor, araba 1.6 motor 1500 kg kıçını kaldıramıyor ama tipini görsen cidden M sanarsın...
benim hoşuma gitmeyen şeyler arabanın sadece dışına önem verip bakanlar bayılabilir
Maaliyeti 35 milyar di diye biliyorumZevk meselesi tabii ama bana aşağılık kompleksi gibi geliyor. Geçen bu forumda biri paylaşmıştı, C180'i iç dış C63 AMG gibi yapmışlar. Ona harcadığı parayla C63 AMG alamasa bile C180'den çok daha performanslı bir araç alabilirdi onu yapan kişi. İmpreza 1.5'lere WRX STİ görünümü verenler vardı, eskisi kadar kalmadı onlar neyse ki. Araba M'se M'dir, değilse değildir.
Suçlu zevkleri olan ufak apaçiBenim sağ böbreğin üstünde M renkleri var. Ben hangi kategoriye giriyorum?
Ya hiç sevmiyorum onu söktür yaBenim sağ böbreğin üstünde M renkleri var. Ben hangi kategoriye giriyorum?