Bazen sadece Basri Amca olmak istersinSağ baştan say
Octi 45 Litre Mazut
İbiza 2. Yıllık Bakımı Yetkili Etkili Servis 18300 küsür
Tissot Lovely Summer T058.109.36.031.01 Saat
Citizen Tsuyosa NJ0153-82X Saat
35 Litre Benzin
Bilmem kaç numara küçük boy pasta
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı In Concert Bileti * 2
100 Adet Beypazarı Sade Soda
2 Adet Oto Yıkama Su
6 Adet Little Trees Tropical Koku
3 Saat için otopark 400 TL * 2
Allah bağışlasın, geçmiş olsun dostNur topu gibi radar cezası
bizim astra için baktım da kayseride sağlam radara girmişNur topu gibi radar cezası
Teşekkürler, 11-15 arası dilime girdiğim yine iyi. Ehliyete de ceza puanı yazmadılar daha çevirmeyi kurmadıklarından. Şehirden 15km ötede bile rahat bırakmıyorlar. Jantları takınca denemek istemiştim balans vs sıkıntı var mı diyeAllah bağışlasın, geçmiş olsun dost
Size daha büyük geçmiş olsunbizim astra için baktım da kayseride sağlam radara girmiş, 31-40 km/h aşmış abim
Çok gaddar arabadır,Broadway
Ekli dosyayı görüntüle 55255
Efsane yıllardır balkonda duruyordu. Tamir ettirecek kimse bulamıyordum. Es kaza yaşlı bir tamirci dayı buldum. Bass'ın kondansatör'ü bozulmuş. Ayrıca kontrol kumandası eksikti. En son kumandasını buldum aldım.
Artık bu cihazlardan üretilmiyor. Adam akıllı bir ses kartıyla şaşırılacak ses deneyimi verebiliyor. Bende manevi değeri çok yüksektir. Tekrar hayata döndürmek mutlu etti.
Apartman hayatı için bu bendeki cihaz dahil tüm 5 ve 7+1'ler, hatta logitech z533 ve z623 gibi nispeten güçlü 2+1'ler cok fazla kaçıyor. Ben bu creative 4+1'i yarı seste bile kullanamiyorum.Apartman yaşantısı sebebiyle 5+1 ses sitemini kullanamıyorum. Yaklaşan dünya kupası için 6 metre kablolu Philips kulaklık düşünüyorum. Belki filmlerde de işe yarar.