Ali Ağaoğlu'nun kızı evlenmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alfhonso

Hakan BIÇAK
İnfazcı
Yönetici
Admin
24,779
36
Marka
Mercedes
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...di-dugun-hediyesi-yali,847uFlOxbkmjQheYs8oLeA

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Bizim insanımız 3 kuruş dolarını bozdurup ekonomiye katkıda bulunayım diyor Ali Ağaoğlu'nun başka kızı var mı biz alalım onu da ekonomiyi biz kurtaralım. 300bin euroluk gelinlik 50 bin dolarlık sultan suiti kına hediyesi ataşehirde 400 metrekarelik daire düğün hediyesi 8 milyon dolarlık yalı hediyesi. Bu milyon dolarlar binlerce dolarlar eurolar nası kolay rakamlar yav

yav 1 milyon dolar dese tamam dicem biliyosun elimin kiri benim o paralar. Ama 8 milyon dolar da çokmuş yav

Bu ağaoğlu bizim toraman kadar değil yine yav :D

reza-zarrab_725876.jpg

Merak ettiğim bi başka husus, 300bin euroluk gelinliğin ağırlığı 37 kiloymuş be güzel ablacım sen onunla nasıl yürüdün nasıl oynadın tepindin falan

Zaten zengin muhit düğün değil koteyl yaparlar dolayısıyla oyun oynamamıştır...
O gelinliğe taşları döşemişlerdir... zaten baştan aşağı taşladılarmı bi 10-15 kg yapsa...
Bide ona uzuuuuun kuyruk taksalar....
Yok yok çıkamadım 37 kg nasıl yaa

O gelinliğe taşları döşemişlerdir... zaten baştan aşağı taşladılarmı bi 10-15 kg yapsa...

valla 8 milyon dolarlık yalıyı hayal edemediğim için 37 kglık gelinliğe de çıkamadım ben :D

Yalnız serdar ortaç falan sahne almış vardır bi oynamalı bişiler yine :D

3,7 dir o 37 olsa duramayız :D

Bu arada şu araba 100 km de 8 yakıyormuş bu 6,5 yakıyor bu 5 yakıyor vsvsvsvs.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...