Toplanın Otopark'a araba temin ediyoruz: ÖzOtopark

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abidinkofficial

Profesör
466
Marka
Volkswagen
Beyler madem firmalar kaç satarsa satsın dergilere daha çok + öncelikli araba temin ediyor Otopark da kıytırık bir dergi açsın mesela ÖzOtopark diye sadece İstanbul'da olsa bile olur dergi mi dergi işte sonra 3-5 tane yine kendileri satın alsa dergiden yeter sonra yok 3008 gelmemiş yok CHR vermediler önce dergilereymiş yok Focus RS TopGear'a sıkıntı çıkarmış hiç uğraşmazlar he nasıl bence çok übersonik bir fikir

Valla dergi hazırlamak matbaa izinler vs ciddi maliyet. Baskı adedini düşük tutsan dahi maliyet. Daha fazla personel ve insan gücü demek. Değer mi, bilemiyorum altan

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayakta alkışlıyorum panpa
Harcanıyosun sen buralarda
Valla dergi hazırlamak matbaa izinler vs ciddi maliyet. Baskı adedini düşük tutsan dahi maliyet. Daha fazla personel ve insan gücü demek. Değer mi, bilemiyorum altan

Yav çakma bişeler yaparlar zaten o kadar maliyetli olsa yıllardır raflarda gördüğüm beş para etmeyen dergiler tutunamazdı. AYLIK OTOMOBİL VE SÜRÜŞ KÜLTÜRÜ DERGİSİ HANİİ ;););))))
otopark-dergi-otoparkcom-otopark.com-yeni-4-sayı-4.sayı-şubat-2016-kapak-e-dergi-pdf-otomobil-araba-iea96-1.png

Emin ol o beş para etmez dergilerin tasarım baskı editör vs arka planda en az 3 kişi çalışıyor. Aylık 60 70 bin lira sırf baskı maliyeti var dağıtım vs hariç. Dolar onları bile etkiliyor kağıt kilosu uçuyor. Yaysata migroslara dağıtım vereyim dersen maliyet iyice uçar :)

İşin sonu sanayide araba toplamaya gidicek ben ondan korkuyorum :D
öbür kanallar gayet sık video koyuyorlar bizde neden böyle çok merak ediyorum.zaten yeni videoların çoğu test sürüşü tadında.yani arabalar 2-3 gün kullanılmamışta test sürüşü için alınmış 2 saat sonra geri bırakılmış gibiler.türkiyede niye durum böyle üzücü diğer ülkelerde youtuberlar 2-3 günlüğüne mclaren bile teste alabiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...