Herkese görüş ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. Aklımda premium contact 6, falken ze320 vardı bunlarda tam içime sinmiyordu ikisi de sipariş usulü gelecekti hafta içine kadar onu bekleme sabrım yoktu birde bu ara sağa sola koşuşturuyorum arabayı da sert kullanıyorum bu sebepten eski lastiklerle bir kaç kaza atlattım o yüzden değiştirip kafamdan hastalığı atayım rahatça süreyim dedim. Cumartesi günü Konya da jant araştırdım kafama göre bir jant bulamadım ya ısıtmışlar düzeltmişler ya boyası kötüydü boyatırız dediler ama boyananlar pütürlü pütürlüydü hem o yüzden hemde beklemek istemedim. 17” jant pc7 alacaktım maliyet 35 civarına çıkacaktı ve tam istediğim jant olmayacaktı. Sonrasında Tır için sürekli lastik aldığım bayiyi aradım 15” conti ve falken olmadığını ellerinde kumho olduğunu söylediler bakmaya gittim
@Onatygt in önerdiği lastiği baya bir övdüler fiyat olarak da 2026 tarihli olarak 3.000x4=12.000₺ montaj dahil anlaştık. Cumartesi günü taktırdım aşağı yukarı bi 500 km kadar da yol yaptım ilk intiba yanaklarının önceki lastiklere göre daha dirayetli bir kaç kere 70-80’le giderken gece gözükmediği için kasislerden uçtum balon vs yok, önceki lastiklerden hafif sert ama aşşırı konforsuz değil, sesi biraz fazla, yol tutuşu da güzel ama mükemmel değil sanki yine hafif yatma oluyor gibi, haricen ben git gel ara yollarda kullanıyorum yolda köprü gibi hafif yüksek geçitler var orada hafif zıplıyor sanırım havalarını ayarlamam lazım biraz fazla gibi, fren mesafesiyle alakalı bir şey diyemeyeceğim. Lastik yanak deseni de fena değil parlatınca güzel duruyor.
Fiyat/performans oldu diyebilirim daha lastik basınçlarını kendim kontrol etmedim ilerleyen günlerde onları da kontrol edip detaylı düşüncelerimi iletirim henüz rodajdayız.
Ekli dosyayı görüntüle 56195Ekli dosyayı görüntüle 56196Ekli dosyayı görüntüle 56197