mazutta aniden ötv kaldırılınca ayak altında dolaşan biz :d
Ön göğüste irsaliye yok, olmamış
Rüzgardan koltuğun altına doğru uçtularÖn göğüste irsaliye yok, olmamış![]()
akrabamda 5+1 115 lik olanı var ara sıra sürüyorum. Sürmesi kendi arabamda daha rahat hissettiriyor.
Evet sürüşünü ben de beğeniyorum. Gittiği hızı da hissettirmiyor ilginç şekildeakrabamda 5+1 115 lik olanı var ara sıra sürüyorum. Sürmesi kendi arabamda daha rahat hissettiriyor.
Evo motorunun de-tune edilmiş hali var bunda. Birebir aynı, 4G63. Hele ki turboluysa, atmosferikse de aynı motorun turbosuz hali.Ekli dosyayı görüntüle 56606
bizim değil ama dayımın yeni arabası. İçi, bagajı baya geniş, koltuklar rahat, destekler güzel, 2006 model arabada orijinal navigasyon var. Trimlerde eskime var, genel dizayn 90'lı yıllar ama fonksiyonlar çalışıyor.
direksiyon hidroliği yeni değiştiğinden pompa henüz alışamamış, durağan hâlde ve geri giderken 50-60 kg ağırlığı döndürüyormuşsun gibi sert. İleri giderken hidrolik direksiyona göre gayet yumuşak. Fren pedalının hissi, gaz hassasiyeti çok iyi, hemen alışıyorsun. Suspansiyon orta sertlikte, lastikler petlas olduğundan baya gergin.
2.0 ve 4x4 olduğundan çok ufak gazla yürüyor, vites geçişleri de güzel. Sevdirdi kendini. Dağa taşa vurası geliyor insanın.
atmosferik ve güzel, hacim sayesinde torku alttan veriyor. Gazlama imkanım olsa zevkten dört köşe olurum herhalde.Evo motorunun de-tune edilmiş hali var bunda. Birebir aynı, 4G63. Hele ki turboluysa, atmosferikse de aynı motorun turbosuz hali.
Edit: Kaputta açıklık yok, o zaman atmosferik versiyonudur.