Yarın Kar yağıyormuş....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Beyler yarın kar yağıyormuş.. Ben yarın son kez işe araba ile gideceğim. Malum 5 günlük izin bitti. Annemlerden çekmeköyden Küçükyalıya, optimum kısa ve en az trafikle Kayışdağı üstünden gideceğim.

https://goo.gl/maps/qhgEcARkcpm

Sabah 6 7 gibi yola cıkıcam, bu yolu kullananlar, buzlanma ,karlanma, durumunda tehlikelimidir. Nasıldır. Birde epey dik bir kayışdağı inişim var. Önlerde snow tires var. Yarın zor bir macera beni bekliyor. Bu yolu daha önce kullananlar, kış şartlarından nasıl olduğu hakkında bilgi verirmi.

abi hergün kullandığım yol okulumd istanbul ticaret üniversitesi, sabahları çooook dikkatli ol çok kalabalık bir yol ama buzlanma ihtimali en yüksek yoldur kış tipi lastiğin varsa çok zorlanmazsın ama tipi şeklinde kar yağmaya başlarsa ve yollarda kar görürsen sakın girme o yola yeditepenin ordan kimse cıkamaz bişi olursada ara abi gelirim yardıma :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi hergün kullandığım yol okulumd istanbul ticaret üniversitesi, sabahları çooook dikkatli ol çok kalabalık bir yol ama buzlanma ihtimali en yüksek yoldur kış tipi lastiğin varsa çok zorlanmazsın ama tipi şeklinde kar yağmaya başlarsa ve yollarda kar görürsen sakın girme o yola yeditepenin ordan kimse cıkamaz bişi olursada ara abi gelirim yardıma :D
hocam ozelden at numarayı aman acıkta paylasmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben şile otobanından kozyatağına bağlanıp, ordan d100den çıkıp geldim. Sizler öyle deyince tırstım gitmekten..

Bu ay 400 liralık yakıt masrafı yapmışım. Bu son kullanışım oldu. Yarın mecburiyetten, 1,4 km yolu yürüyüp, servisi kullanacağım. İnşallah yağmur felan yağmaz :)

Sabah izmir'de işlerim vardı. Öğlen 12 gibi manisa'ya doğru yola çıkarken daha çiğli'de karla karışık yağmur yağıyordu. Sabuncubeli ise zaten kardan kapanmıştı. Menemen üzerinde Manisa yoluna çıktığımda ise, menemen'i geçtiğim gibi yağış kara dönmüştü. Yaklaşık 8 km kadar yola devam ettim, gittikçe kar yağışı arttı. Yolun belli bir noktasından itibaren asfaltta bile kar tutmaya başladığını gördüm. Lastikler tipik İzmirli yaz lastiği olduğundan, ilk döner kavşakta geri döndüm.

Yollar çok sakat, herkese aman dikkat.

Merhaba
Beyler yarın kar yağıyormuş.. Ben yarın son kez işe araba ile gideceğim. Malum 5 günlük izin bitti. Annemlerden çekmeköyden Küçükyalıya, optimum kısa ve en az trafikle Kayışdağı üstünden gideceğim.

https://goo.gl/maps/qhgEcARkcpm

Sabah 6 7 gibi yola cıkıcam, bu yolu kullananlar, buzlanma ,karlanma, durumunda tehlikelimidir. Nasıldır. Birde epey dik bir kayışdağı inişim var. Önlerde snow tires var. Yarın zor bir macera beni bekliyor. Bu yolu daha önce kullananlar, kış şartlarından nasıl olduğu hakkında bilgi verirmi.
Hocam Ataşehir'in üst tarafında TEM'e yakın olan yolların hepsi sakat. Buz olmayanında da ağır su birikintisi oluyor ve altında tuzak çukurlar oluyor. Baloncuk çıkarttırır, ön takımı bozdurur o cinsten. Kayışdağı yokuşu da sakattır. Özellikle 2 tane kör noktalı, hafif zıplatan ve ayaz alan S virajı var, oralar çok pis buz yapar. Dediğin rotada gidersen de her an önüne bir şey çıkacakmış gibi yavaş yavaş git.

Hocam Ataşehir'in üst tarafında TEM'e yakın olan yolların hepsi sakat. Buz olmayanında da ağır su birikintisi oluyor ve altında tuzak çukurlar oluyor. Baloncuk çıkarttırır, ön takımı bozdurur o cinsten. Kayışdağı yokuşu da sakattır. Özellikle 2 tane kör noktalı, hafif zıplatan ve ayaz alan S virajı var, oralar çok pis buz yapar. Dediğin rotada gidersen de her an önüne bir şey çıkacakmış gibi yavaş yavaş git.

Bu akşam öyle gidiyom. Pov çekerim. Bakalım nasıl olcak.

Annem her gün o yolu kullanıyor abi ve arabada Sport Contact 5 var. İnşallah kazasız belasiz atlatırız bu kışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...