Abi lada bir ara 0 araba getirecekti Türkiye ye noldu o iş bilgin var mıVay beee foruma bi de defender geldi, lada niva ve suzuki samurai de bekliyorum![]()
![]()
Abi lada bir ara 0 araba getirecekti Türkiye ye noldu o iş bilgin var mıVay beee foruma bi de defender geldi, lada niva ve suzuki samurai de bekliyorum![]()
![]()
ayrıca suzuki samurai da var bizde şuan garajda samurai yazın kullanıyoruz onuda yüklerimVay beee foruma bi de defender geldi, lada niva ve suzuki samurai de bekliyorum![]()
![]()
Selam gençler ve kendini genç hissedenler
Burayı takip edemedim kusuruma bakmayın.Alttaki konuyu okuyan,olaydan haberi olan varmı?
https://forum.donanimhaber.com/metroda-hukumeti-elestiren-kiz--122853341
Aynı haber bana da geldi. Kaynak: babam.İstanbul genelinde elektrikte kesilmeler oluyormuş. Kaynak haberturk
ayrıca suzuki samurai da var bizde şuan garajda samurai yazın kullanıyoruz onuda yüklerim![]()
Selam gençler ve kendini genç hissedenler
Burayı takip edemedim kusuruma bakmayın.Alttaki konuyu okuyan,olaydan haberi olan varmı?
https://forum.donanimhaber.com/metroda-hukumeti-elestiren-kiz--122853341
Ptt'den kan almayı düşünüyorum
Sakın bulaşma araba değil o. Çöp arabası bile daha fazla tatmin eder bir petrolheadi.Ben varım abi. Herkes 1 lira yollasa ikinci el cla 180 amg 1.5 dci alırım. Hayalim
Ekli dosyayı görüntüle 2913 Ne kadar alçakça ve asılsız
Kredi başvurusu sandım. Üstüne çarpı attık diye kaşe atmıyor doktor.
Ulan hımıne neyin ne olduğunu bulamıyorsun sonrada oluşacak durumlara göre bilgilendirdiğini onaylamamızı istiyorsun
Yazıklar olsun
Dershanedeydik 2 saat elektrik gelmedi en son saldılar ajshahahahahYav arkadaş bu Kocaeli'nin elektriğini sağlayan kim?
Gerizekalılar gösterip vermiyor bir veriyorlar bir kesiyorlar.
Ne internet siteleri var adam akıllı ne başka bir şeyleri.
![]()
Bugün PC'nin selametini UPS'e borçluyum. Diiit ditt deyip deyip korudu sağolsun.Yav arkadaş bu Kocaeli'nin elektriğini sağlayan kim?
Gerizekalılar gösterip vermiyor bir veriyorlar bir kesiyorlar.
Ne internet siteleri var adam akıllı ne başka bir şeyleri.
![]()
Öyle fırtına vardıki bende dershanede ders çalışayım dedim biraz diner giderim diye, elektrikler kesildi dersane oldu buz. Mecbur söve söve eve gittim. (30 dk otobüs bekledim)Dershanedeydik 2 saat elektrik gelmedi en son saldılar ajshahahahah![]()