Valla hep alfhonso yüzünden o attı karı kızlı müzik 
İsterseniz ben de atayım?

Gene karı kız hem de @gtepro gelmeden![]()
bkz. Bugünkü Müziğiniz başlığı. Konuyu nasıl karı kıza indirgersin anlayamıyorum.Sanata saygı biraz. Lutfen.
![]()
İstiyosanız ceyhun arşivden salsın 1 kaç video
Ceyhun'a da yazık garibimin adı arşivciye çıktı ahauahaha
Aynen o yüzden bi süredir bende takılmıyorum hauahahaahCeyhun kızacak bi gün bu arşiv goygoyuna ama ne zaman bilmiyorum![]()
Valla hep alfhonso yüzünden o attı karı kızlı müzik
Doğru söze ne denir kiCeyhun kızacak bi gün bu arşiv goygoyuna ama ne zaman bilmiyorum![]()
Yav ne bageti ne twin pedalı ben anlamıyom o türlerdenSanata saygısı kalmamış bunların berker reis, o twin pedala vuruşlar o baget tutuşu falan bunlar hep teknik hep teknik, ama işte yok anlatamıyoruz ki.....
Apla betonda Mikasa'ya çıplak ayakla abanır. Öyle çalışıyor bacak.
Olsun bana yetti tatil yarınki finale iyi çaliştim. Bir hafta sonra 30 günlük tatilim var zatenhttps://twitter.com/huseyinbag/status/814548572670717952
@Koraykaya @emert20 beyler yarın tatil değilmiş üzgünüm
Olsun bana yetti tatil yarınki finale iyi çaliştim. Bir hafta sonra 30 günlük tatilim var zaten![]()
Yav yeter Allah aşkına adamlar 30 dk elektrik veriyor 1 saat kesiyor 4. Kez tekrar oldu elektriği geçtik evdeki aletlere bir şey olacak. Bizle dalga geçiyorlar resmen.
Bu kadar mı mahrumiyet bölgesi bizim köyde Kastamonu'da böyle olmuyor ya. Yapacakları işin ta parasına koyayım.
Hava muhalefeti. Hava bile muhalif olamıyor efenim.Kesintinin sebebi nedir?
Abi sanırsın ülkeye ilk kez kar yağıyor bu parasına koydumun elektrik dağıtım şirketleri anca kalça büyütsünler. Kesip kesip vermek nedir ya hiç verme.Valla twitterda falan baya sövenler var, ilginç şeyler oluyor
where are you yav ?Abi sanırsın ülkeye ilk kez kar yağıyor bu parasına koydumun elektrik dağıtım şirketleri anca kalça büyütsünler. Kesip kesip vermek nedir ya hiç verme.
Bizim komşuların kombileri bozulmuş Allah bilir kaç lira kitleyecekler.
Biz yeni taşındık ama ben bu kadar berbat bir belediye görmedim. 5 yıl içinde plansız alt yapısız bir bina yığını olacak buralar.