PTT Kargo Sorunu

Benim yurt içi kargodan kargom vardı adamlar tüm gün evde oldugum halde beni evde bulamamışlar kargo şubesini bastım aradı kadın üzerinde iki adres şaşırtmak için diğer kini gösterdim onlar buna gitmiş dedi dedim hanımefendi zaten aşağıdaki adres benim adresim yem attım yuttunuz bu nasıl iş diye çıkıştım aldım kargoyu bi ton laf söyledim hem suçlu hem güçlüler birde karşılık veriyorlar sinir oluyorum

Bence öncelikle müşteri hizmetlerini ara. Ondan sonra bir çaresini bulursun. Ayrıca paketi senden veya ailenden başka kimseye veremezler. Muhtemelen bir yanlışlık olmuştur sitede.

Sağ olun dostlar
Yarın bilgilendiririm sizleri de.
Dost diyince geldim knk. Duyumlarıma göre hırsızlık vakaları PTT'de çok oluyormuş ve pek de takmıyolarmış yani böyle bi konuyu. Çünkü kurye sistemiyle çalışıyor. Kurye dediğime bakma mahallede boş bi evde 2 sakallı adam oturup kargoları dağıtıyor işte :D
Bu da soğuk espiri...
upload_2016-12-30_0-43-3.jpeg

Çok enteresan... her ptt şubesi ve çalışanı aynı şekilde davranmıyor demekki.. benim dükkan kapalı olduğu ahalde dükkana gelen kargo için görevli eleman 3-4 defa irtibat no dan beni aramış (ben daha sonra gördüm) yetmemiş paketin bilgilerinin bulunduğu etiketin fotoğrafını whatsapptan bana atmıştı.. birde yazmıştı dükkan kapalıydı kaç kere aradım açılmadı 10 gün içinde şubeden alabilrsiniz diye :D şubeye gittiğimde de fotoğraftaki kodu pc den okutup kargoyu dolaplarda bulmuşlardı..
Öyle gerekmiştir diyen insanlarla muhattap olmak zor umarım paketinizi sağlam bir şekilde alabilirsiniz

Çok enteresan... her ptt şubesi ve çalışanı aynı şekilde davranmıyor demekki.. benim dükkan kapalı olduğu ahalde dükkana gelen kargo için görevli eleman 3-4 defa irtibat no dan beni aramış (ben daha sonra gördüm) yetmemiş paketin bilgilerinin bulunduğu etiketin fotoğrafını whatsapptan bana atmıştı.. birde yazmıştı dükkan kapalıydı kaç kere aradım açılmadı 10 gün içinde şubeden alabilrsiniz diye :D şubeye gittiğimde de fotoğraftaki kodu pc den okutup kargoyu dolaplarda bulmuşlardı..
Öyle gerekmiştir diyen insanlarla muhattap olmak zor umarım paketinizi sağlam bir şekilde alabilirsiniz

Kesinlikle çalışandan kaynaklı, şanlısınız :)