Vag Hater'lar şokkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet şanzımanı görmüyor musun????
şanzımanın içinde ki hilal kolları eğri bu golfün !1!!1 o yüzden dişlilere çapraz baskı uyguluyor vites hızlı geçmiyor birde yere baktım da yerde yağ var, şanzıman prizdirek keçesi patlamış gibi görünüyor oda debriyajı yağlamış ve debriyaj kaçırıyor1!11! İYİ İZLEYİN

salça olmayayım dedim ama sinan müthiş açıklamış, adam teknik laf sokmuş :p

Arabalarin ustunlugu uzerine yorum yapmayacagim zira benim kalp atislarimi hizlandiran arabalar bellidir. Lakin gerek test yazisinda gerek yorumlarda goremedim. Focus rs'deki arka odakli awd sistem isleyisi acisindan oyle basarilidir ki bazi yabanci testerlar tarafindan yine arka odakli bu dort ceker sistemi kullanan nissan gtr kadar basarili oldugunu soyluyorlar. Hyundai'nin bmw muhendislerinden birini kadrosuna dahil edip yeni bir hothatch cikarmayi planladigini bilenler vardir belki. Bu muhendis rs'deki awd sistemine hayran kalmis ve yeni cikacak aracta da bunu inceliyorlarmis. Bu awd sistemini golf r'dakiyle yahut baska bir awd sistemle kiyaslamak haksizlik olur. Zira cok kompleks calisan ama cok da basarili bir sistem.

Kısaca özetleyeyim böylelerini : a marka aracı mı var? evet o kesinlikle dünyanın en iyisi. B marka araç mı aldı ? a markası zaten bi b*ka yaramazdı. A ya da B'nin zaferleri veya kazançları size fayda getirmez bırakın bu marka seviciliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...