Sınırlı değilim ki sinirli olsam bir şey yazmam zatenkardeş takılmak için diyorum zaten diğer yorumları okuduysan fark etmişsindirbu kadar sinirlenmeye gerek olacak bir konu değil araba
Yav sen yorma o kafanı ben opelde sevmiyorumsorun opel sahibi olup vw-ford konusunda olanlarda![]()
He ya şu muhtara haber ver de gelsin artık çok özledik kendisinisen de muhtardan az trol değilsin zaten![]()
Valla bence passat çok klas araba ama aha şu kullanıcılar yok muVag grubu araçlar güzeldir aslında, Golf sınıfının en iyisi, Octavia geniş ve kullanışlı, Passat imajı yüksek kaliteli araba.. fakat insanlar fazla abartıyorlar ve bu abartılarla çevremde gördüğüm vag arızalarını sorunlarını gördüğümde abartan insanlara şaşırıyorum
Vag grubu araçlar güzeldir aslında, Golf sınıfının en iyisi, Octavia geniş ve kullanışlı, Passat imajı yüksek kaliteli araba.. fakat insanlar fazla abartıyorlar ve bu abartılarla çevremde gördüğüm vag arızalarını sorunlarını gördüğümde abartan insanlara şaşırıyorum
Geçen hipnotize olmuş gibi izledim vallaOrtam kavgayla ilerleken araya ben baska konularda serpistirme yapayim. Hakiki bir ralli araci karsisinda bir hothatch.. Bahsettigim awd sisteminin ne kadar basarili calistigini gosteren bir calisma daha. Otomobillere kriterler esliginde puanlama verilirken bu ozelliklerini de kiyaslamayi unutmamak gerek. Ic mekan diye hothatch'e derecelendirme veriliyor ama asil onemli olan ve ikisinde de olan awd sistemin karsilastirmasi ve derecelendirmesi yapilmiyor.
Bunu ben de izlemistim.Ortam kavgayla ilerleken araya ben baska konularda serpistirme yapayim. Hakiki bir ralli araci karsisinda bir hothatch.. Bahsettigim awd sisteminin ne kadar basarili calistigini gosteren bir calisma daha. Otomobillere kriterler esliginde puanlama verilirken bu ozelliklerini de kiyaslamayi unutmamak gerek. Ic mekan diye hothatch'e derecelendirme veriliyor ama asil onemli olan ve ikisinde de olan awd sistemin karsilastirmasi ve derecelendirmesi yapilmiyor.
offf sırf onun için yıllardır passat sevmezdim, b5 kasa hariç. Şimdi yeni kasası falan yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı, iyi yol tutan arabayı severimValla bence passat çok klas araba ama aha şu kullanıcılar yok mu
Simdi hepsinin de hakkını yemek istemiyorum ama malum kullanıcı kitlesi var ya işte gına getirdi
Ben o yaftayi coktan yedim hocam. Benim icin ne soylendigi onemli degil, her marka hakkinda benim ne dusundugumu beni bilenler az cok biliyor zatenBunu ben de izlemistim.
Ama şimdi dur bu seferde sana fordfanboy falan derler malum ali abi bi i10 övdü diye neler neler dedi burdaki malum kişiler![]()
Ulan şu forumda tek sevdiğim vagcı sensin diğerlerini hic sevmiyorum onlar da beni sevmesinAltı üstü iki tane araba be abiler amma büyüttünüz. Diyoruz işte Nesnel olarak Golf lakin bizim gibi adamların gözünde Focus RS. Yani Focus RS çok başarılı her ne kadar vagcı olsamda sezarın hakkı sezara yani.
Passat yine ucundan kıyısından. Mercedes kullanıcı kitlesine bi bak abi son 1.5 yıldaki. Varya yeminlen oturur ağlarsın. Sırf bu sebeple mercedesden yavas yavaş soğuyorum.Valla bence passat çok klas araba ama aha şu kullanıcılar yok mu
Simdi hepsinin de hakkını yemek istemiyorum ama malum kullanıcı kitlesi var ya işte gına getirdi
Ulan şu forumda tek sevdiğim vagcı sensin diğerlerini hic sevmiyorum onlar da beni sevmesin
Amarok vs. Ranger dı. Orda haklı olarak delirdim yav. Aslinda çokda delirmedim yani. Yine seviyeli vag muhabbeti oldu.geçen bi konuda ceyhun da bi delirdi falan ama neydi onu bile unuttum yaşlılık zor dostlar