Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben trollere de troll cevap veriyorum ban yiyorum
Ciddi konulara da troll cevap verip uyarı yiyorum
Troll konulara ciddi cevap veriyorum yine uyari yiyorum
Sorun ben de mi bilmiyom ki
Benim gibi tek bir standart tutturursan ceza yemezsin sanırım. Bu forumdan ne troller ne kavgalar geçti ben hepsine ciddi cevap verdim. Küfür edene bile ciddi cevap verdim. Bir zararını görmedim :D

Öyle canım sıkılıyor ki ne yapacağımı şaşırdım.
Dışarı çıksan yürünmez, yeni taşındık arkadaş çevrem yok bilgisayar yok ne yapayım bir şeyler önerebilirseniz çok memnun olurum.
Biz yıllardır aynı evde oturuyoruz.Benim iş harici arkadaş çevrem kardeşiminde bir iki arkadaşı hariç çevresi yok.Sahile yakınsan kafana bereni geçir montunun fermuarını çenene kadar çek al bir tane bira denize karşı yudumla..

Benim gibi tek bir standart tutturursan ceza yemezsin sanırım. Bu forumdan ne troller ne kavgalar geçti ben hepsine ciddi cevap verdim. Küfür edene bile ciddi cevap verdim. Bir zararını görmedim :D
Ya Cenk dayanılacak gibi değil ki
Bak hic unutmam ilk banımı "murat abi otoparktan niye ayrıldı" konusuna yiğit özgür'ün "bak şurdan s. git" karikatürünü attım diye yedim.
E ama hak etmişti ya üstünden sene geçti be kardeşim bi git :D

Ya Cenk dayanılacak gibi değil ki
Bak hic unutmam ilk banımı "murat abi otoparktan niye ayrıldı" konusuna yiğit özgür'ün "bak şurdan s. git" karikatürünü attım diye yedim.
E ama hak etmişti ya üstünden sene geçti be kardeşim bi git :D
Vallahi insan kendini bazen zor tutuyor, itiraf edeyim ben de bazen zor tutuyorum. Hatta çok sabreden biri olarak en çok küfürü benim etmem gerekiyormuş gibi hissettiğimde oluyor bazen :D ama ciddi cevap verecen, en iyi ihtimalle karşındaki trollse bile bir yerden sonra sinirleri bozuluyor :D

Biz yıllardır aynı evde oturuyoruz.Benim iş harici arkadaş çevrem kardeşiminde bir iki arkadaşı hariç çevresi yok.Sahile yakınsan kafana bereni geçir montunun fermuarını çenene kadar çek al bir tane bira denize karşı yudumla..

Daha önceki oturduğum yerde iyi bir arkadaş kitlem vardı şimdi hiç olmayınca insan boşlukta hissediyor.
Alkol ve sigara kullanmıyorum.

Harbiden bi hyundai'ci bi dayı vardı neydi o ya ahahahah
Focus daha çok hitap ediyorcu vardı flaan
Vay bee :D
Neler geçti abi çoğu bazen aklıma gelir de gülerim. Şimdi gelmiyor, unutuyorum zamanla hey gidi :) Otopark bozdu, muhip neden ayrıldı, murat neden yok, yakında sinan da gider, test arabası neden gelmiyor... Say say bitmiyor :)

Beğeniler önemli değil hocam, zamanında and'a da söyledim. Benim puanlarımı, beğenilerimi isteyenlere paylaştırabilirsiniz diye. Mevzu iletişim kurabilmekte. Kuramıyorsan da ciddi cevap vereceksin kurabiliyorsan da :)
off o focus kazasında bu yabancılarla ne uğraştık ya ben bıraktım yazmayı sen devam ediyodun :D allah sabır versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...