Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağrıyor bayağı, tutmaya başladığını hissediyorum çünkü kırık çok az oynuyor (alçı yapamadılar, kist olduğu için kırığı oturtamadılar) Pzt yatış yapılacak baltalimanı na

Ağrı kesicilerin falan var mı ? dayanılmaz o acıya... Kist olmasada 2 gün ameliyat olmadan yarım alçıyla kırık kolla bekletilmek zorunda kalmıştım...

Ağrıyor bayağı, tutmaya başladığını hissediyorum çünkü kırık çok az oynuyor (alçı yapamadılar, kist olduğu için kırığı oturtamadılar) Pzt yatış yapılacak baltalimanı na
Çok geçmiş olsun.Kol kırığı kadar fena birşey yoktur.Kardeşimin kolu 2 yerinden kırılmıştı seneler önce..Devlet hastanesine götürmüştüm.Ameliyat felan demişlerdi.Ertesi gün İyi bir özel hastahaneye götürdüm.Epey yaşı olan ama konuşmasından tecrübe fışkıran bir doktor ameliyata gerek yok dedi birkaç saatlik uğraş ile ameliyatsız,platinsiz halletmişti.Alçı 3 ay kalmıştı.Doktor iyi bakın demişti yağla balla besledim onu birde 3 ay sonra alçıyı çıkarınca ''kolu sıfırladın hadi yine iyisin'' dedik geçti gitti çok şükür:)ama operasyon sırasında bağırması ve soğuk ter atması yüreğime bir iz bıraktı :( abi yüreği..

Ya ben trollere de troll cevap veriyorum ban yiyorum
Ciddi konulara da troll cevap verip uyarı yiyorum
Troll konulara ciddi cevap veriyorum yine uyari yiyorum
Sorun ben de mi bilmiyom ki

srunkimde.jpg

Öyle canım sıkılıyor ki ne yapacağımı şaşırdım.
Dışarı çıksan yürünmez, yeni taşındık arkadaş çevrem yok bilgisayar yok ne yapayım bir şeyler önerebilirseniz çok memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...