Kolun Nasıl kolun onu söyle senBana da 28 beğeni lazım![]()

Kolun Nasıl kolun onu söyle senBana da 28 beğeni lazım![]()
Ağrıyor bayağı, tutmaya başladığını hissediyorum çünkü kırık çok az oynuyor (alçı yapamadılar, kist olduğu için kırığı oturtamadılar) Pzt yatış yapılacak baltalimanı naKolun Nasıl kolun onu söyle sen![]()
Yeni öğrendim geçmiş olsun hocam, Allah bir daha göstermesin.Ağrıyor bayağı, tutmaya başladığını hissediyorum çünkü kırık çok az oynuyor (alçı yapamadılar, kist olduğu için kırığı oturtamadılar) Pzt yatış yapılacak baltalimanı na
Ağrıyor bayağı, tutmaya başladığını hissediyorum çünkü kırık çok az oynuyor (alçı yapamadılar, kist olduğu için kırığı oturtamadılar) Pzt yatış yapılacak baltalimanı na
Çok geçmiş olsun.Kol kırığı kadar fena birşey yoktur.Kardeşimin kolu 2 yerinden kırılmıştı seneler önce..Devlet hastanesine götürmüştüm.Ameliyat felan demişlerdi.Ertesi gün İyi bir özel hastahaneye götürdüm.Epey yaşı olan ama konuşmasından tecrübe fışkıran bir doktor ameliyata gerek yok dedi birkaç saatlik uğraş ile ameliyatsız,platinsiz halletmişti.Alçı 3 ay kalmıştı.Doktor iyi bakın demişti yağla balla besledim onu birde 3 ay sonra alçıyı çıkarınca ''kolu sıfırladın hadi yine iyisin'' dedik geçti gitti çok şükürAğrıyor bayağı, tutmaya başladığını hissediyorum çünkü kırık çok az oynuyor (alçı yapamadılar, kist olduğu için kırığı oturtamadılar) Pzt yatış yapılacak baltalimanı na
Seneye görüşürüzYeni öğrendim geçmiş olsun hocam, Allah bir daha göstermesin.
Görüşürüz, hayırlı seneler hocam.Seneye görüşürüz
Ya sen varya çok kral adamsın şu seneye görüşürüz yazısına bile ciddi cevap verebiliyorsun Cenk hocamGörüşürüz, hayırlı seneler hocam.
Ben acaba troll mü yoksa gerçek mi söylüyor diye düşünmem ki ne olursa olsun gerçek cevap veririmYa sen varya çok kral adamsın şu seneye görüşürüz yazısına bile ciddi cevap verebiliyorsun Cenk hocam![]()
Troll Cenk abi.BAN!!Ben acaba troll mü yoksa gerçek mi söylüyor diye düşünmem ki ne olursa olsun gerçek cevap veririm![]()
Harbi, her şeye ciddi cevap vermek de bir nevi troll türevi sayılabilir mi acabaTroll Cenk abi.BAN!!
Harbi, her şeye ciddi cevap vermek de bir nevi troll türevi sayılabilir mi acaba![]()
bu yorumuna like atıp çeksem 143 kere olur mu ?Panpalar 143 like atın bana da artık Panpa olayım![]()
Ya ben trollere de troll cevap veriyorum ban yiyorumHarbi, her şeye ciddi cevap vermek de bir nevi troll türevi sayılabilir mi acaba![]()
Ya ben trollere de troll cevap veriyorum ban yiyorum
Ciddi konulara da troll cevap verip uyarı yiyorum
Troll konulara ciddi cevap veriyorum yine uyari yiyorum
Sorun ben de mi bilmiyom ki