Ankarada tercih ettiğiniz benzinlik nedir ve her zaman bir pahalı almışsın muhabbeti döner en ucuz benzinlik hangisi
istanbul istikametinde zaten daha çok benzinlik varİstanbul yolunda İstanbul'a doğru olan istikamet pahalı olur, Kızılaya doğru olan taraf ucuz olur.
Çok kişi tercih ediyor orayı yakıt nasıl sizce bir de son fiyatlarını biliyor musunuz ya da en son aldığımız rakameskişehir yolunda damla petrol candır
ankara tren garının çaprazında bir total vardı memnunduk ordan alıyorduk ama sonradan benzin yok lpg yok dedikleri günler oldu almayı bıraktık kapandı herhalde şu anBilkent Shell'den alıyorum. Shell'in kendi istasyonu.
Bu ay Bağlıca'daki Total'i deneyeceğim ilk kez.
aynenBükşehir Belediyesinin karşısını diyorsanız orası 3 yıldır falan kapalı.
diyosun ki dayı %10 servisci indirimi yap sonra fulle. 4.21 e mazot aldım son zamdan önceÇok kişi tercih ediyor orayı yakıt nasıl sizce bir de son fiyatlarını biliyor musunuz ya da en son aldığımız rakam
bugün önünden geçerken 5.02 yazıyordu. Ben hiç almadım ama ordan. Litre başına 20 kuruş fark olunca insan kıllanıyorÇok kişi tercih ediyor orayı yakıt nasıl sizce bir de son fiyatlarını biliyor musunuz ya da en son aldığımız rakam
Evet orası kapandı, neden kapandığını bilmiyorum.