Assetto Corsa oynayanlar

Onun hakkında fikrim yok ama %90 olmuyordur çünkü oyun çok sistemsel çalışıyor. Steam indirimlerini takip edip Assetto Corsa + Dream Pack 1 ile güzel rakamlara sahip olabilirsin aslında. Dream Pack 1 de hem sağlam makineler + Nürburgring geliyor.
Anladım hocam. Normalde orijinal oyunlarım çok var ama şu sıralar özel sebeplerden dolayı fiyatı uygun olsa da alamıyorum. O sebeple ben de almaya layık bir oyun mu diye denemek için torrent'ten indirip bakayım dedim.

Behic 'in dediği gibi simülasyon bu oyun değil hala yok klavyeyle oynanmıyor çok kötü bu oyun diyenler var. dlc ler olmadan araç sayısına laf eden var. diğer araçlardan yavaş kalma nedeniniz setuptır. çok detaylı setup yapabiliyorsunuz araçlara. ama şu sime laf etmeyip kullanamıyosanız bırakın.
Simulasyon oyunları sadece konsol ile oynansaydı bu şirketlerin hiç biri para kazanamaz, oyunları da bu kadar çok satamazlardı. Kaç kişide adam akıllı bir konsol alacak para var. Bunca simu oyunu var ve hepsi de keyboard'da oynanabiliyor. Evet konsol ile çok daha zevkli fakat burada tartıştığımız zevkli-zevksiz mevzusu değil, keyboard'da oynanıp oynanamadığı mevzusudur.
İnternette araştırdım evet bu oyun keyboard'da oynanabiliyor fakat keyboard steering ayarlarını ince yapmak gerekiyor, deneme yanıma yoluyla kendine göre en iyi sürüş kombinasyonunu bulman gerekiyor. Eğer fikir verip yardım edecekseniz ne ala ama onun haricinde insanların moralini bozmamanız sizden ricam olacaktır.

Simulasyon oyunları sadece konsol ile oynansaydı bu şirketlerin hiç biri para kazanamaz, oyunları da bu kadar çok satamazlardı. Kaç kişide adam akıllı bir konsol alacak para var. Bunca simu oyunu var ve hepsi de keyboard'da oynanabiliyor. Evet konsol ile çok daha zevkli fakat burada tartıştığımız zevkli-zevksiz mevzusu değil, keyboard'da oynanıp oynanamadığı mevzusudur.
İnternette araştırdım evet bu oyun keyboard'da oynanabiliyor fakat keyboard steering ayarlarını ince yapmak gerekiyor, deneme yanıma yoluyla kendine göre en iyi sürüş kombinasyonunu bulman gerekiyor. Eğer fikir verip yardım edecekseniz ne ala ama onun haricinde insanların moralini bozmamanız sizden ricam olacaktır.
Ben Logitech F710 kontrolcüyle oynuyorum. Ayar yapmadan önce oynamak pek mümkün değildi. Her ekipman için uygun bir ayar mutlaka yapılır. Bu arada virajda aranın açılmasının bir nedeni de klavyeden oynadığınız için ya tam gaz ya hiç gaz, ya tam sağ ya hiç sağ vs. yaptığınızdan virajları yapay zeka kadar temiz dönemiyor, önden kayma vb. sebeplerle geride kalıyor olabilirsiniz.

Bulduğum ilk istanbul park modu baya kötüydü, yeni bir mod çıkmış. Bir tur attım görmeniz açısından, bu sefer güzel yapmışlar. Online burda da yarışılabilir.
linki: http://www.mediafire.com/download/wrtwup3ykqxnb73/acu_istanbul-park_v.1.0.rar
Bu pisti buradaki arkadaşlarla denedik, gerçekten çok güzel.

Son düzenleme:
Ben Logitech F710 kontrolcüyle oynuyorum. Ayar yapmadan önce oynamak pek mümkün değildi. Her ekipman için uygun bir ayar mutlaka yapılır. Bu arada virajda aranın açılmasının bir nedeni de klavyeden oynadığınız için ya tam gaz ya hiç gaz, ya tam sağ ya hiç sağ vs. yaptığınızdan virajları yapay zeka kadar temiz dönemiyor, önden kayma vb. sebeplerle geride kalıyor olabilirsiniz.

Evet, mutlaka ekipmanlar için ayar gerekiyor. Sonuçta sadece bu oyun için değil, bir çok oyun için kendi sürüş stilinize göre bir takım ayarların yapılması çoğunlukla gerekiyor. Keyboard settings'den yaptığım ayarlarla bir nebze daha düzeldi ama dediğiniz gibi dengeli gaz mevzusu klavyeden pek kolay olmuyor. Yön verirken seri şekilde basıp çekme gibi şeyler yapılabiliyor ufak direksiyon hareketleri için ama gaz mevzusunda bu biraz zor oluyor. Viraj girişlerinde maalesef rakiplerden daha fazla yavaşlamam gerekiyor ki araç dışa açılmasın, tabii o zaman da rakipler geçiyor. Bakalım şu gaz mevzusu için de bir ayar var mı araştıracağım.

Ayarların nasıl kardeşim ekran görüntüsü atabilir misin?

Bulduğum ilk istanbul park modu baya kötüydü, yeni bir mod çıkmış. Bir tur attım görmeniz açısından, bu sefer güzel yapmışlar. Online burda da yarışılabilir.
linki: http://www.mediafire.com/download/wrtwup3ykqxnb73/acu_istanbul-park_v.1.0.rar

Videoda ses senkronizasyonu sıkıntısı varmış, bende diyorum bu kadar geç freni nasıl yapıyor. :D İlk moda göre baya toparlanmış ama hala eksikler var dediğin gibi. İlk çıkanda yapman gerekenden 3 katı erken fren yapman gerekiyordu falan çok sıkıntılıydı.

Ayarların nasıl kardeşim ekran görüntüsü atabilir misin?
Default ayarların üstüne çok bir bir şey eklemedim. Speed Sensitivity ve Steering Speed ayarlarını düşürüp oynanabilir hale getirdim. Biraz da Deadzone ekledim.
Assetto Corsa Launcher 10.01.2017 11_55_17.png Assetto Corsa Launcher 10.01.2017 11_55_22.png

Son düzenleme:
ben önümüzdeki 3-4 ay çok nadir girebileceğim. girmeye fırsat bulduğum vakitte de az bi tek takılıp çıkıyorum. belki haftasonu falan ayarlayabilirsek katılırım

arkadaşlar biri tourist yada istanbul park kursunda oynayalım valla yalnız başına çekilmiyor şu oyun

Valla ben de yükledim. Denedim, benim bilgisayarı değiştirme zamanım gelmiş.