EĞİTİM SİSTEMİ !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmkan'lardan kasıt'da önemli burada..İmkanlar ve kullandırılan,öğrenciye sunulan imkanlar..Lift,bir markanın atölyesi vs var o bahsettiğim okulda ancak bunların öğreciler ile bir ilgisi yok öğrenciler 75 ps karbüratörlü motor söküp takıyorlar.
o öğretmenin işidir, şükür ki öyle bir öğretmene denk gelmedim, istediğin zaman gelip burada çalışabilirsiniz diyen öğretmenim var bende haliyle şekerci dükkanına giren çocuk gibi sırıtıyorum haa bizde zaten okulda karbüratörlü motor topluyoruz, dci motorundan CRDİ motoruna kadar dizel ünitelerde var fakat bunu dağıtır toplarım ama bunu çalıştırmak için elektrik hattı beyin v.s gerekli karbüratörlü motorlar sistem olarak basit oldukları için onların üzerinde yoğunlaştırıyor hocalar

Evet sinancım o kadar hazırcıyız ki..Bir lüks araba parası gelir vergisi ödüyor,ihtiyaç olan gıda,ısınma,giyim,elektirik,su gibi kalemlerde bile azımsanmayacak kadar vergi ödüyoruz.İçinde sohbet ettiğimiz foum ile ilgili olan araçlar ve Lüks araçlar hakkında konuşmuyorum.
uzun süredir hazırcılıktan vergilendirme sistemine kurulan tel maşa köprüyü sorguluyorum

"Dünyadaki güncel bilimsel ilerlemeler" den sonra okumayı bırakmak istedim yani. Bilimdeki her ilerleme önce Arapça olarak yayımlanıyor demek ki biz bu zamana kadar yanlış biliyormuşuz. Daha İngilizceyi öğretemeyen sistemimiz, okullarımız varken Arapça gerçekten fütüristik benim düşünceme göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...