Lexus IS200T test surusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben lexuslara cok buyuk ilgi duyuyorum ulkemizde daha fazla gormek isterim gecen bi lexus jip gordum donup donup baktim dikkatli bakinca anladim icindeki adamda bana bakiyormus ama o baya ust segmentti

Arkadaslar selamlar, Ankara Armadada test surusune ciktigim Lexus IS200T ile cektigim test videosunu paylasiyorum. Youtube uzerinden yorumlarinizi belirtirseniz daha kolay donus yapabilirim.Iyi seyirler :)

@alfhonso @maximaorhan hocam gayet guzel bır test paylasmıs sanırım herkes için diyeceğim geçerli. test çok gelmiyorsa iş başa derler valla ben testı begendım bızdemı kendımız panpalarla pov yapsak ozlenılen boslugu doldururuz

Test için tebrik ve teşekkür ederiz. Sanırım yine bu araçtı, şu vites topumuzu p konumundayken düz duruyor, d konumuna alınca topuz hafif sağa doğru yamuk durmaya başlıyor. Çok canımı sıkıyor, halbuki simetri hastalığım da yoktur. İlginç.

Verilen hizmet kalitesinden sonra param olsa da Lexus alsam dedim. Premiumlar arasında Lexus ve Audi gerçekten hizmet konusunda efsaneler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...