Şampiyon Kim Olur..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trabzonsporlu bi ben varım galiba [emoji3]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız değilsin :). Ama bu birkaç senedir oynadığımız oyuna maç denmez. O kadar saçmalıyoruz ki maçları izlemiyorum artık:confused:

Harika bir kadro geliyor, ısrarcı olunursa yapılanma güzel, yapılan transferler yerinde. 2nci yarı hem oyun hem de puan anlamında yükselişe geçeceksiniz.

Çok koyu Beşiktaş taraftarıyım. Her maç günü patlamaya hazır bomba gibi gezerim, maçtan sonraki 2 gün sesim kısık olur. Genel yapı itibariyle sakin bir insanım ama o 90 dakika içinde bambaşka bi insan oluyorum :) tarafsız bakamadığım tek konu Beşiktaştır. İnşallah o sene yine bu sene olacak ve şampiyon olacaz :)

17 maçtır yenilmeyen Abdullah Avcı'yla uzun zamandır istikrarlı bir Başakşehir var, bence en büyük favori. Tabi gönlümden geçen bu futbolla hiç ümit vermesede 2. bir Bursaspor şampiyonluğu :)

maxresdefault.jpg
abi yenisi geldi bu sahnenin ondan bi kesit koysan :D:D:D

Başlamadan belirteyim Beşiktaşlıyım.

Galatasarayda ışık görmüyorum genel olarak takımı götüren 1-2 oyuncu var onların sayesinde yürüyor ama yakında patlaması muhtemel zaten son haftaki Konya maçını yanlışlıkla aldılar Elazığ'a karşı tam kadro çıktılar vs.

Fenerbahçenin de ruh problemi var gibi. Taraftar olunca istekli oynayınca kötü oynamıyolar aslında 7 puan bi şey değil istekli oynarlarsa şampiyonluğa gidebilirler.

Başakşehir takım olarak baya iyi anlaşıyorlar herkes bi şeyler yapıyor gibi gönlüm Beşiktaşdan sonra Başakşehirden yana hep büyük kulüplerin şampiyon olması güzel değil zaten.

Beşiktaş ise gol bulmada eksiklik yaşıyo gibi forvet ihtiyacı var ama ofansif futbolu iyi oynadığı için bi şekilde atıyor. Tekrar sakatlıklar vs olmazsa şampiyonluğa yakın bence.