Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bedo bir marketin Birsen sadaka kutusuna para at 2 rekat şükür namazı kıl.Bu arada bedo denemede sıkıntı yok degilmi? Ağzım alıştı diyorum kusuruma bakma istemezsen demem:rolleyes:
Yok abi sıkıntı :D
Her Cuma çıkışı vermeye de özen gösteririm o korudu belki de :D Nerde bi cnp luk var beni buluyor hep :D

Sen beni mi stalklıyosun yaa

Yooo, olm beğeniyon cevap veriyon vs anasayfaya bakıyom çevrimiçi olanlarda senin pp yok :D

aaleykümselaaam hoşgeldin

Abi bunun hastaları var ya. Normal flash alıp turbolayanlarda var bunu alamadığından. Mesela bu videoda abartmışlar fazlasıyla ama yapmışlar yani turboyu.

yok bu sevdayı anlıyorum stock 1.7'si bile fıtı fıtı gidiyo bununda o ön panjurla farı nasıl bilmem ona hayret ettim

Çok çamur attığımız ecnebi ler bile her sabah duş alır biz müslüman bir milletiz ama...burayı siz tamamlayın:)

Abi duş almayı temizlik amacıyla görsek bizde de her sabah alışkanlık olur da nerde, ben yataktan kalktığı gibi giyinip çıkanları algılayamıyorum lise yıllarında falan bizimkilerden çok azar işittim hasta oluyorum diye ama alışkanlık sabah ne kadar erken çıkacak olursam olayım ona göre daha önce kalkıp duşumu alır çıkarım temizlik imandan gelir yani

Abi duş almayı temizlik amacıyla görsek bizde de her sabah alışkanlık olur da nerde, ben yataktan kalktığı gibi giyinip çıkanları algılayamıyorum lise yıllarında falan bizimkilerden çok azar işittim hasta oluyorum diye ama alışkanlık sabah ne kadar erken çıkacak olursam olayım ona göre daha önce kalkıp duşumu alır çıkarım temizlik imandan gelir yani
+1

Sadece arkadaşız lütfen saçma şeyler yazmayın

images

Bana utanmadan normal bir şeymiş gibi "4-5 günde bir banyo yaparım"diyenler oldu.(sokakta vs kalan veya çok yoksul insanları ayrı tutuyorum, böyle kimseler var ise beni bulsun evimde istediği kadar duş alabilir,her insanın temiz olması gerektiğini düşünürüm)İcimden "az olmuş paslanana kadar yikanmasaydin"derdim.Gercekten yasadigimiz yüzyılda din,millet farketmeksizin insanlık için tiksinc birşey..16-17 yaşındam beri her gün sabah 5 dk da olsa duş alırım.Çok acele işimin olması bile bunu değiştirmez,erken kalkar yine alırım.Bunu babam terbiye etmişti Gencligimde bazen erinirdim babam hatırlatırdı.

Bana utanmadan normal bir şeymiş gibi "4-5 günde bir banyo yaparım"diyenler oldu.(sokakta vs kalan veya çok yoksul insanları ayrı tutuyorum, böyle kimseler var ise beni bulsun evimde istediği kadar duş alabilir,her insanın temiz olması gerektiğini düşünürüm)İcimden "az olmuş paslanana kadar yikanmasaydin"derdim.Gercekten yasadigimiz yüzyılda din,millet farketmeksizin insanlık için tiksinc birşey..16-17 yaşındam beri her gün sabah 5 dk da olsa duş alırım.Çok acele işimin olması bile bunu değiştirmez,erken kalkar yine alırım.Bunu babam terbiye etmişti Gencligimde bazen erinirdim babam hatırlatırdı.

aynen öyle ben de, bizimkilerde hep öyle söyledi ama 18 yaşıma kadar sobalı evdeydim, hal öyle olunca banyo zaten ısınmıyordu ayda 2 3 defa hasta oluyodum muhakkak o yüzden yatmadan duşunu al derlerdi bende alışkanlık, hatta günde 2 defa duşa giriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...