Vag düşmanına imza yok. (Çaktırmayın kendisi gizli vagcı da etiket yememk için böyle yapıyorVay emenike ceyhun imza alabilir miyiz

Vag düşmanına imza yok. (Çaktırmayın kendisi gizli vagcı da etiket yememk için böyle yapıyorVay emenike ceyhun imza alabilir miyiz
olur olur ya ufaklıga bır hızlı cıla spreyı alayım dıyordum kıl uygulamam ıcın bırde bende su kaydırıcı vardı bır gun anneme getırdım bak dedım dusakabıne kullan ayıptır solemesı arkamdan soylenır kullandı baktı tertemız hıc yıkama kurulama derdı kalmadı kadıncagızın sımdı bır tane daha al ev camlarına yapcam dedı degısık ınsanlarız vesselam varmı gelecek baska panpalarHiç yok valla abi. Ama o taraflara geliyorsan görüşebiliriz. Atlar otobüse gelirim. Esas haftaya senle otoparkı basarız tatlımızı falanda alıp.
sana araba alacamşimdi siz ünlü oldunuz bizi tanımazsınız asdfasfaf @berkertekin abi de ünlü olmuş![]()
sana araba alacam
hahahahahaha![]()
honda civic istiyom 1.6 ies
![]()
Vag ne yavVag düşmanına imza yok. (Çaktırmayın kendisi gizli vagcı da etiket yememk için böyle yapıyor)
sana benden erkek sözü süvari oldugum an ay sonu sana maasımla alcamhahahahahaha![]()
honda civic istiyom 1.6 ies
![]()
Saat kaç gibi orda olacaksın? Eğer bu gün cila yapacaksan falan yardımda edebilirim.olur olur ya ufaklıga bır hızlı cıla spreyı alayım dıyordum kıl uygulamam ıcın bırde bende su kaydırıcı vardı bır gun anneme getırdım bak dedım dusakabıne kullan ayıptır solemesı arkamdan soylenır kullandı baktı tertemız hıc yıkama kurulama derdı kalmadı kadıncagızın sımdı bır tane daha al ev camlarına yapcam dedı degısık ınsanlarız vesselam varmı gelecek baska panpalar
sana benden erkek sözü süvari oldugum an ay sonu sana maasımla alcam
oo sagolasın ceyhun eksık olma yahu bakalım cılaya tam karar veremıyorum ıstersen ıste ufak turlarız muhabbet sohbet canın sıkılırsa bugun ısın yoksa maltepe yakınından alabılırım nolcak e5 ten gelırım 5 dk oradanSaat kaç gibi orda olacaksın? Eğer bu gün cila yapacaksan falan yardımda edebilirim.
abı ozur agzıma takılmıs suvarı dıye dıye . ya acıkcası dersenkı benım aılem yok 6 ay gelmem bı gıderım 2 ay da karaya ayak basmam lpg tasırım sıgara ıcmem bıraz saglıgından kısılır ama 30 verenler bılıyorum anlıkgoogle amcaya sorduğum kadarıyla 1nci kaptanmış o kadar yüksekmi yav maaşı
Şakası bi yana sağolasın sen süvari ol biz tatlıyla geliriz gemine![]()
Valla hiç isim yok ve yatakta dönüp duruyorum. O yüzden buluşalım. Ben 1.30 saat içinde bauhaus un orda olurum. Sen gelebilirsin herhalde dimi?oo sagolasın ceyhun eksık olma yahu bakalım cılaya tam karar veremıyorum ıstersen ıste ufak turlarız muhabbet sohbet canın sıkılırsa bugun ısın yoksa maltepe yakınından alabılırım nolcak e5 ten gelırım 5 dk oradan
ıstersen maltepe yakınlarından alayım bauhaus a gıtmısken 5 dk daha gıderım otobusle ugrasma hıcValla hiç isim yok ve yatakta dönüp duruyorum. O yüzden buluşalım. Ben 1.30 saat içinde bauhaus un orda olurum. Sen gelebilirsin herhalde dimi?
abı ozur agzıma takılmıs suvarı dıye dıye . ya acıkcası dersenkı benım aılem yok 6 ay gelmem bı gıderım 2 ay da karaya ayak basmam lpg tasırım sıgara ıcmem bıraz saglıgından kısılır ama 30 verenler bılıyorum anlık
Yok abi zaten benim burdan aşağıya inmem falan otobusle daha rahat olur sen zahmet etme. Teşekkür ederimıstersen maltepe yakınlarından alayım bauhaus a gıtmısken 5 dk daha gıderım otobusle ugrasma hıc
su e5 uzerındekı degılmı baska yerde varsa karısıklık olmasındaYok abi zaten benim burdan aşağıya inmem falan otobusle daha rahat olur sen zahmet etme. Teşekkür ederim. Saat 16.00 gibi bauhaus un orda görüşürüz o zaman.
omrunden dırek calıyor zaten lpg tasıyorsun baya tehlıkelı bomba gıbı gezıyorsun baya streslıdır calısması. aylarca kara gormezsın vs cok ınsan tercıh etmez ayda 30 a adam arıyorlar halaÖnşartlar çok sıkıntılıBi sene çalışıp parayı biriktirip bırakmalık duruyo
![]()
İçerenköy de varya hani kozyatagi taraflarındaki o bauhaus değilmi iştesu e5 uzerındekı degılmı baska yerde varsa karısıklık olmasında![]()
he aynen dogru soyle yapalım 4 gıbı orada olurum otopark ta fume mazda gorursen benımdırİçerenköy de varya hani kozyatagi taraflarındaki o bauhaus değilmi işte![]()