Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç yok valla abi. Ama o taraflara geliyorsan görüşebiliriz. Atlar otobüse gelirim. Esas haftaya senle otoparkı basarız tatlımızı falanda alıp.
olur olur ya ufaklıga bır hızlı cıla spreyı alayım dıyordum kıl uygulamam ıcın bırde bende su kaydırıcı vardı bır gun anneme getırdım bak dedım dusakabıne kullan ayıptır solemesı arkamdan soylenır kullandı baktı tertemız hıc yıkama kurulama derdı kalmadı kadıncagızın sımdı bır tane daha al ev camlarına yapcam dedı degısık ınsanlarız vesselam varmı gelecek baska panpalar

Son düzenleme:
olur olur ya ufaklıga bır hızlı cıla spreyı alayım dıyordum kıl uygulamam ıcın bırde bende su kaydırıcı vardı bır gun anneme getırdım bak dedım dusakabıne kullan ayıptır solemesı arkamdan soylenır kullandı baktı tertemız hıc yıkama kurulama derdı kalmadı kadıncagızın sımdı bır tane daha al ev camlarına yapcam dedı degısık ınsanlarız vesselam varmı gelecek baska panpalar
Saat kaç gibi orda olacaksın? Eğer bu gün cila yapacaksan falan yardımda edebilirim.

google amcaya sorduğum kadarıyla 1nci kaptanmış o kadar yüksekmi yav maaşı :D
Şakası bi yana sağolasın sen süvari ol biz tatlıyla geliriz gemine :D
abı ozur agzıma takılmıs suvarı dıye dıye . ya acıkcası dersenkı benım aılem yok 6 ay gelmem bı gıderım 2 ay da karaya ayak basmam lpg tasırım sıgara ıcmem bıraz saglıgından kısılır ama 30 verenler bılıyorum anlık

oo sagolasın ceyhun eksık olma yahu bakalım cılaya tam karar veremıyorum ıstersen ıste ufak turlarız muhabbet sohbet canın sıkılırsa bugun ısın yoksa maltepe yakınından alabılırım nolcak e5 ten gelırım 5 dk oradan
Valla hiç isim yok ve yatakta dönüp duruyorum. O yüzden buluşalım. Ben 1.30 saat içinde bauhaus un orda olurum. Sen gelebilirsin herhalde dimi?

abı ozur agzıma takılmıs suvarı dıye dıye . ya acıkcası dersenkı benım aılem yok 6 ay gelmem bı gıderım 2 ay da karaya ayak basmam lpg tasırım sıgara ıcmem bıraz saglıgından kısılır ama 30 verenler bılıyorum anlık

Önşartlar çok sıkıntılı :D Bi sene çalışıp parayı biriktirip bırakmalık duruyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...