geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.Arka kapı cam kenarına oturdum olanlara bakın gerçi hiç şaşırmadım hep beni bulur böyle şeyler ama çok şükür demek yiyecek ekmeğimizi varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 3684 Ekli dosyayı görüntüle 3685
geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.Arka kapı cam kenarına oturdum olanlara bakın gerçi hiç şaşırmadım hep beni bulur böyle şeyler ama çok şükür demek yiyecek ekmeğimizi varmış.
Geçtik sandı baktım freni bıraktı üstüme geliyor Çok şükür çarpınca anladı bizi kör noktada kaldıydık burnuyla aramda 5cm kaldıydıHacı geçmiş olsun da o kamyon oglu kamyon nasıl girmiş oraya
Çok geçmiş olsun bedo bir marketin sadaka kutusuna para at 2 rekat şükür namazı kıl.Bu arada bedo dememde sıkıntı yok degilmi? Ağzım alıştı diyorum kusuruma bakma istemezsen dememArka kapı cam kenarına oturdum olanlara bakın gerçi hiç şaşırmadım hep beni bulur böyle şeyler ama çok şükür demek yiyecek ekmeğimizi varmış.
Yok abi sıkıntıÇok geçmiş olsun bedo bir marketin Birsen sadaka kutusuna para at 2 rekat şükür namazı kıl.Bu arada bedo denemede sıkıntı yok degilmi? Ağzım alıştı diyorum kusuruma bakma istemezsen demem![]()
Panpa çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. İyi fazla büyük bir şey olmamış.Arka kapı cam kenarına oturdum olanlara bakın gerçi hiç şaşırmadım hep beni bulur böyle şeyler ama çok şükür demek yiyecek ekmeğimizi varmış.
Sen beni mi stalklıyosun yaa
Abi bunun hastaları var ya. Normal flash alıp turbolayanlarda var bunu alamadığından. Mesela bu videoda abartmışlar fazlasıyla ama yapmışlar yani turboyu.
As meşhur olmuşsun panpa
İyi,iyi aferin sabahları duş alda çık evdenYok abi sıkıntı
Her Cuma çıkışı vermeye de özen gösteririm o korudu belki deNerde bi cnp luk var beni buluyor hep
![]()
Hayatta evden öyle çıkmam bir kere oldu oda sınava yetişmem gerekiyordu araba çarpmıştı asla evden çıkmam öyle o yüzdenİyi,iyi aferin sabahları duş alda çık evden![]()
Çok gizemliyim ya ondandırYooo, olm beğeniyon cevap veriyon vs anasayfaya bakıyom çevrimiçi olanlarda senin pp yok![]()
Panpa simdi sen naaap biliyomusun. Bi tane kiremit al sonra eritene kadar hamamdan cıkmaYok abi sıkıntı![]()
Her Cuma çıkışı vermeye de özen gösteririm o korudu belki deNerde bi cnp luk var beni buluyor hep
![]()
Çok gizemliyim ya ondandır
Çok çamur attığımız ecnebi ler bile her sabah duş alır biz müslüman bir milletiz ama...burayı siz tamamlayınHayatta evden öyle çıkmam bir kere oldu oda sınava yetişmem gerekiyordu araba çarpmıştı asla evden çıkmam öyle o yüzden![]()
Çok çamur attığımız ecnebi ler bile her sabah duş alır biz müslüman bir milletiz ama...burayı siz tamamlayın![]()
Sadece arkadaşız lütfen saçma şeyler yazmayınHayırdır son gelişmelerden sonra magazin muhabirlerine röportaj vermeyi de reddetmişsin![]()
+1Abi duş almayı temizlik amacıyla görsek bizde de her sabah alışkanlık olur da nerde, ben yataktan kalktığı gibi giyinip çıkanları algılayamıyorum lise yıllarında falan bizimkilerden çok azar işittim hasta oluyorum diye ama alışkanlık sabah ne kadar erken çıkacak olursam olayım ona göre daha önce kalkıp duşumu alır çıkarım temizlik imandan gelir yani
Bana utanmadan normal bir şeymiş gibi "4-5 günde bir banyo yaparım"diyenler oldu.(sokakta vs kalan veya çok yoksul insanları ayrı tutuyorum, böyle kimseler var ise beni bulsun evimde istediği kadar duş alabilir,her insanın temiz olması gerektiğini düşünürüm)İcimden "az olmuş paslanana kadar yikanmasaydin"derdim.Gercekten yasadigimiz yüzyılda din,millet farketmeksizin insanlık için tiksinc birşey..16-17 yaşındam beri her gün sabah 5 dk da olsa duş alırım.Çok acele işimin olması bile bunu değiştirmez,erken kalkar yine alırım.Bunu babam terbiye etmişti Gencligimde bazen erinirdim babam hatırlatırdı.Abi duş almayı temizlik amacıyla görsek bizde de her sabah alışkanlık olur da nerde, ben yataktan kalktığı gibi giyinip çıkanları algılayamıyorum lise yıllarında falan bizimkilerden çok azar işittim hasta oluyorum diye ama alışkanlık sabah ne kadar erken çıkacak olursam olayım ona göre daha önce kalkıp duşumu alır çıkarım temizlik imandan gelir yani
Bana utanmadan normal bir şeymiş gibi "4-5 günde bir banyo yaparım"diyenler oldu.(sokakta vs kalan veya çok yoksul insanları ayrı tutuyorum, böyle kimseler var ise beni bulsun evimde istediği kadar duş alabilir,her insanın temiz olması gerektiğini düşünürüm)İcimden "az olmuş paslanana kadar yikanmasaydin"derdim.Gercekten yasadigimiz yüzyılda din,millet farketmeksizin insanlık için tiksinc birşey..16-17 yaşındam beri her gün sabah 5 dk da olsa duş alırım.Çok acele işimin olması bile bunu değiştirmez,erken kalkar yine alırım.Bunu babam terbiye etmişti Gencligimde bazen erinirdim babam hatırlatırdı.