Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.sezonu bitirdim. Bunları spoiler verseydin telefon sinyalinden lokasyonunu bulup havan topu atardım abi :D :D
fınal ıdı zaten gecmıs olsun valla soylememek ıcın cok zor tutmustum kendımı normalde yaparım acımam ama tanımadıgım bırıne kotuluk yapıpda hevesını kacırmak ıstemezdım zaten sonucta bırdaha bolum gelmeyecek uzulurdum valla yapsaydım

340i yi satan adam çakal yav.125000€ bi anda iyi diyosun sonra 4 le çarpıyosun aman tanrım diyosun.Euro 3 filan olsaydı Tl cinsinden yazardı.

Bak bu çok pahalı sayılmaz.15 Bin KM'de M3 Neticede..
Yokksaaa M3 mü alıyorrr :D :D :D
IMG-20170123-WA0017.jpg
Ben bilet alır Samsun'a gelirim abi 10dk lık bir tur gezdirirsin artık :D

ev fiyatina M3 satiyorlar, avrupada M3 fiyatina ev alamiyoruz.. bunun birde motorlu tasit vergisi var, dunyanin en pahali benzini var, turkiyede araba almak zor is, babama araba bakiyoruz bu ara kendisi turkiyede yasiyor, zor ya , ben benzinli birsey alalim diyorum, sen burada benzin ne kadar bilmiyosun tabi diyor

@inzfatih Hangi araba ucuz ki Türkiye'de Corolla 1.4 Dizel otomatik Full112 bin Tl olmuş Golf 1.6 Tdi Dsg Highline 115 bin Tl filan.Şaka gibi fiyatlar.
Boyle mıllete mustahak. dıger baslıkta satranc gunah muhabbetı yapan adam var olum ne beklıyorsun su ulkeden benzın normal fıyatında olsun ıstersen ne bılım turkıye bırseyler uretsın dısa bagımlı olmasın mesela hollanda konyadan bıraz buyuk olsun ama ıthalat rekoru kırsın falan bızde yaz saatını kaldırıp araplarla aynı olalım satranc gunahmı degılmı bunu konusalım benzın bu gıdısle 10 lırada olur sen merak etme hıc

araba icin butceler cok zorlaniyor turkiyede, kredi cekip bankaya faizler odemek ayri bir dert aldiginiz arac 30 aylik maasiniz olunca o aracinda kiymeti baska oluyor :D 4 yasinda 15 bin km yapmis bir arkadasimin sciroccosu, kapali garajda haftasonunu bekliyor araba, tabi almasi zor olunca kullanmaya kiyamiyor adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...