4.sezonu bitirdim. Bunları spoiler verseydin telefon sinyalinden lokasyonunu bulup havan topu atardım abi

4.sezonu bitirdim. Bunları spoiler verseydin telefon sinyalinden lokasyonunu bulup havan topu atardım abi
Bak bu çok pahalı sayılmaz.15 Bin KM'de M3 Neticede..Bence abartı değil yani bir ///M nasıl olması gerekiyorsa öyle panpa genç adamsın napcan 3.40i
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-marina-karbon-bayii-hatasiz-376786541/detay
fınal ıdı zaten gecmıs olsun valla soylememek ıcın cok zor tutmustum kendımı normalde yaparım acımam ama tanımadıgım bırıne kotuluk yapıpda hevesını kacırmak ıstemezdım zaten sonucta bırdaha bolum gelmeyecek uzulurdum valla yapsaydım4.sezonu bitirdim. Bunları spoiler verseydin telefon sinyalinden lokasyonunu bulup havan topu atardım abi![]()
![]()
turkiyede cok paraymis bu ya, ama mavi rengini seviyorum farkli duruyor, siyah-beyaz bmw'den biktik artikBak bu çok pahalı sayılmaz.15 Bin KM'de M3 Neticede..
Yokksaaa M3 mü alıyorrrBak bu çok pahalı sayılmaz.15 Bin KM'de M3 Neticede..
@ilhan55 abi yarın toplantıdan sonra ne olur durum var mı bi öngörün
hocam ıstanbulda neredeyse her kosebası estorıl blue var yanlıs yazıyorsam ısmını affola ama mavı tutkunuyum baya severım gormekten skldm ne bılım grı fume kırmızı ozledım yahuturkiyede cok paraymis bu ya, ama mavi rengini seviyorum farkli duruyor, siyah-beyaz bmw'den biktik artik
Alabilsek gel 10 dk değil 10 gün kullanYokksaaa M3 mü alıyorrr![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 3702 Ben bilet alır Samsun'a gelirim abi 10dk lık bir tur gezdirirsin artık![]()
Ben SVR alayım X5M kalsınAlabilsek gel 10 dk değil 10 gün kullanHem bize gelmez bunlar bu saaten sonra bize gelecek M Modeli anca X5M Olur
onunda fiyatını söylemeyeyim hayata küseriz.
Bak abi alırsın falan bunu Ss aldım bir yere gömeyim ben.Alabilsek gel 10 dk değil 10 gün kullanHem bize gelmez bunlar bu saaten sonra bize gelecek M Modeli anca X5M Olur
onunda fiyatını söylemeyeyim hayata küseriz.
Boyle mıllete mustahak. dıger baslıkta satranc gunah muhabbetı yapan adam var olum ne beklıyorsun su ulkeden benzın normal fıyatında olsun ıstersen ne bılım turkıye bırseyler uretsın dısa bagımlı olmasın mesela hollanda konyadan bıraz buyuk olsun ama ıthalat rekoru kırsın falan bızde yaz saatını kaldırıp araplarla aynı olalım satranc gunahmı degılmı bunu konusalım benzın bu gıdısle 10 lırada olur sen merak etme hıc@inzfatih Hangi araba ucuz ki Türkiye'de Corolla 1.4 Dizel otomatik Full112 bin Tl olmuş Golf 1.6 Tdi Dsg Highline 115 bin Tl filan.Şaka gibi fiyatlar.
5.43ev fiyatina M3 satiyorlar, avrupada M3 fiyatina ev alamiyoruz.. bunun birde motorlu tasit vergisi var, dunyanin en pahali benzini var, turkiyede araba almak zor is, babama araba bakiyoruz bu ara kendisi turkiyede yasiyor, zor ya , ben benzinli birsey alalim diyorum, sen burada benzin ne kadar bilmiyosun tabi diyor
Abi bizde Hilux var park etmeyi geçtim yıkamacı bile almayacak nerdeyse fazla para istiyorlar jajswjshX5 tarzi araclar icin sehirde yasamamak lazim, sehir iciinde park etmek bir dert, park yeri bulmak ikinci dert![]()
Olm araba değilmi bu?Alırsak köpeğin olsun ayıp ettin.Bak abi alırsın falan bunu Ss aldım bir yere gömeyim ben.Allah daha iyilerini nasip eder İnşallah X5 M50d bulunabilse o çok iyi olur
![]()