Kıza bak ya resimli video da güzel gözükmüyodu.Belki o değildir bilemiyorum güzel şarkı ama.
abı teklıfım ıcın son zamanlar bak full akbıl ve her gun yarım ekmek tavuk hadı hadıAynenAyrıca bulsalar ne?İstersen sen onları bulur kendini farklı biri olarak tanıtırsın.Opel'ciler farklı,akıllı,gizemli adamlardır
![]()
Kan çekiyo yaaa adamsınAynenAyrıca bulsalar ne?İstersen sen onları bulur kendini farklı biri olarak tanıtırsın.Opel'ciler farklı,akıllı,gizemli adamlardır
![]()
kabı teklıfım ıcın son zamanlar bak full akbıl ve her gun yarım ekmek tavuk hadı hadı
Hayır@ilhan55 abi avatarda ki araba güzelmiş senin mi ?
34 el grı mazda 3 de benım@maximaorhan Sakaryada gördügüm her vectranın önüne kırıcam bundan sonra plakada 41 mevzudan mevzuya atlarımGerçi benim hisler biraz sağlam tek bile atabilirim geçenlerde bir tane corsa gördüm birden aklıma geliverdi acaba berkertekin mi dedim forumdan mesaj attım gerçekten oymuş
![]()
W124 ahhh ah.E60'da porsche dokunuşları mevcut diye biliyorum bir bilgin var mı ?Hayıro bir w124 500E Tr'de nadir var.Sahibi olmak isterdim.
41 plaka mavi skyactiv mazda (sanırım bi tane var 41 plaka başka alan varsa onun ben34 el grı mazda 3 de benımgorursen gelıver
yok yok ben gordum gene 2 tane tuzlada yahu41 plaka mavi skyactiv mazda (sanırım bi tane var 41 plaka başka alan varsa onun ben) yada en yakın bakkaldan bile alabileceğin kırmızı clio 4 görürsen 41 BL olanıyım
![]()
41 GN ... Gri Comfortline Golf ben olmasam da bas kornaya sellektör kolunu kır@maximaorhan Sakaryada gördügüm her vectranın önüne kırıcam bundan sonra plakada 41 mevzudan mevzuya atlarımGerçi benim hisler biraz sağlam tek bile atabilirim geçenlerde bir tane corsa gördüm birden aklıma geliverdi acaba berkertekin mi dedim forumdan mesaj attım gerçekten oymuş
![]()
Plakam 41 değil panpa ama beyaz vectra görürsen ben olabilirim ama tanımıyormuş gibi de davranabilirim belli olmaz@maximaorhan Sakaryada gördügüm her vectranın önüne kırıcam bundan sonra plakada 41 mevzudan mevzuya atlarımGerçi benim hisler biraz sağlam tek bile atabilirim geçenlerde bir tane corsa gördüm birden aklıma geliverdi acaba berkertekin mi dedim forumdan mesaj attım gerçekten oymuş
![]()
adam tek basına bagımsızAraştırmam sonucu düzeltiyim 500e'de Porsche'nin parmağı varmış.
Kendi plakamdan bahsediyorum sakaryada 41 plakalı biri olarak yol kesmekten bahsediyorumPlakam 41 değil panpa ama beyaz vectra görürsen ben olabilirim ama tanımıyormuş gibi de davranabilirim belli olmaz![]()
Çok görmeye başladım yeni kasadan zaten ayar oluyorum bizim otoparkta 2 tane mahallede 10-12 tane varyok yok ben gordum gene 2 tane tuzlada yahu![]()
bızım burdada basladı hafıften ya alıyor mıllet ben alısık degılım ya bunaÇok görmeye başladım yeni kasadan zaten ayar oluyorum bizim otoparkta 2 tane mahallede 10-12 tane var![]()
W124 500E ve E500 Porsche ile tamamen ortak geliştirilmiş.yürüyen aksam,motor,şanzıman vsAraştırmam sonucu düzeltiyim 500e'de Porsche'nin parmağı varmış.