Valla bize şirket veriyo abi ben daha para verip powerbank almadım ama Sony hepsi. Modellerini de allah affetsin bilmiyorum ama Sony baya iyi yani.Ceyhun sen hangisini kullaniyon bi link falan atsana bakayım
Valla bize şirket veriyo abi ben daha para verip powerbank almadım ama Sony hepsi. Modellerini de allah affetsin bilmiyorum ama Sony baya iyi yani.Ceyhun sen hangisini kullaniyon bi link falan atsana bakayım
İyiymişValla bize şirket veriyo abi ben daha para verip powerbank almadım ama Sony hepsi. Modellerini de allah affetsin bilmiyorum ama Sony baya iyi yani.
İyi o boyuttaysa güzel bulursam alırımerkek cüzdanı boyutunda hemen hemen abi arka cebime rahat sığıyor
birinde yoksa diğerinde onda da yoksa bir başkasında bulursun diye tahmin ediyorum abiİyiymiş
İyi o boyuttaysa güzel bulursam alırım
şimdi de bu tipler mi türedi ? bakalım yakında motor yada dsg arızası için de türer bunlar
Kütüphane kütüphane gezdiğimiz gibi a101 de gezeriz kardeşşşbirinde yoksa diğerinde onda da yoksa bir başkasında bulursun diye tahmin ediyorum abikütüphaneye giderken denk gelirse bakarsın
![]()
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...9001630967&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0Kütüphane kütüphane gezdiğimiz gibi a101 de gezeriz kardeşşş![]()
Kütüphane kütüphane gezdiğimiz gibi a101 de gezeriz kardeşşş![]()
Hepsi sarı mı bunların öyleyse almam
Bizde beylekültür aşkına hayranım orhanbabuş![]()
![]()
pembesi falan da var abiHepsi sarı mı bunların öyleyse almam
Bizde beyle![]()
Tamam beyaz varsa nppembesi falan da var abibeyaz ve mavi de var reis
![]()
Amper cikisi ne safe kismi varmiValla bize şirket veriyo abi ben daha para verip powerbank almadım ama Sony hepsi. Modellerini de allah affetsin bilmiyorum ama Sony baya iyi yani.
sonunda test gelıyor![]()
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bilmiyorum valla.Amper cikisi ne safe kismi varmi
Xiaomi MiBank ti herhalde 10400 mAh baya memnunun 42 liraya aldıydımBeyler benim powerbank sizlere ömür ne kullanıyonuz ne tavsiye ediyonuz bi yazın bana
orhan bılmedıgın markaları alma.ornegın bır pılın kapasitesi 16750 amper dıyelım ıphone 7 sarj etcen ondakı pılde 1960 gucunde. o zaman bu power bank ın ıphone u 8.5 defa sarj etmesı gerekır.ama bunu yapamaz . pilin gercek kapasitesi sıcaklık , devreler ve telefonun pılının durumu sarj suresını etkıler.dolayısı ıse 8.5 yerıne ortalama 5 defa sarj edecektır. dıger bakman gereken deger ıse amper .telefonunun normalde kendılıgınde hızlı sarj ozellıgı varsa telefonun yanında verılen sarj aletının cıkısı buna gore uyumlu olacaktır. ama eger cıkısı dusuk bır power bank alırsan hem daha uzun surede sarj eder hemde pılın omrunden yemek zorunda kalırsın.bırde yenı tıpte olanlar pıyasaya cıkmaya basladı.usb -c ıle sarj ederken usb gırısınden bılgı aktarımı yapabılenler mevcut.ayrıca bazı pıller lityum ion bazıları da lityum polimer yapı kullanır.polımer daha pahalı ama omurlerı daha uzun olur.Tamam beyaz varsa np![]()
Sen yetkili bi abiye benziyon ne alayim sen söyle boyut olarak cok büyük olmasin ama telefonumi ortalama 3 kere şarj etsin yeter öyle 10k falan fazla gelir zaten banaorhan bılmedıgın markaları alma.ornegın bır pılın kapasitesi 16750 amper dıyelım ıphone 7 sarj etcen ondakı pılde 1960 gucunde. o zaman bu power bank ın ıphone u 8.5 defa sarj etmesı gerekır.ama bunu yapamaz . pilin gercek kapasitesi sıcaklık , devreler ve telefonun pılının durumu sarj suresını etkıler.dolayısı ıse 8.5 yerıne ortalama 5 defa sarj edecektır. dıger bakman gereken deger ıse amper .telefonunun normalde kendılıgınde hızlı sarj ozellıgı varsa telefonun yanında verılen sarj aletının cıkısı buna gore uyumlu olacaktır. ama eger cıkısı dusuk bır power bank alırsan hem daha uzun surede sarj eder hemde pılın omrunden yemek zorunda kalırsın.bırde yenı tıpte olanlar pıyasaya cıkmaya basladı.usb -c ıle sarj ederken usb gırısınden bılgı aktarımı yapabılenler mevcut.ayrıca bazı pıller lityum ion bazıları da lityum polimer yapı kullanır.polımer daha pahalı ama omurlerı daha uzun olur.
kımle konussam ertesı gun testı cekılıyor once kıa sonra bu vosvos sanırım konusmalarımız forumda bır ıse yarıyor hakan