Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hızlı şarj bende de var ama kendi şarj aleti haricinde şarj aletlerinde powerbanklerde hızlı şarj olacağını sanmıyorum doğru mu ? yoksa bu hızlı şarj özelliği olan powerbanklerden mi almak gerekir
powerbank lerın calısma prensıbı genelde ıclerınde sarj edılebılır pıller tasımaları yonuyle olur. tıpkı tesla benzerı. aldıkları akım ıle verdıklerı benzer oldugu zaman fıyat oldukca duser. bazı powerbank lerde ıkı cıkıs vardır bu cıkısların bırı farklı renkte belırtılır o daha guclu akım veren sayet bununla hızlı sarj ozellıgı olan bır telefon veya ortalama bır telefondan daha guclu amper cekımı yapabılecek bır cıhaz ıcın ayrılmıstır. senın aradıgın bahsettıgım tıpte bır usb rengı daha farklı olan veya kutusunda ıkı cıkıs ıcın 2.0 amper ve ustu olanlara baksanda aynı sey olur ama fıyatları ucuz degıl tabıkı

1411481844ec41e6f03fbf77d207e65f.jpg

hatta

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla yaptık artık olan olmustur pek anlamam bu islerden :D output 5v 2a yazıyor
hakana yazdıgım mesaj senın ıcınde gecerlı alacagın power bank cıkıslarına dıkkat edıp al 2.0 cıkısı var ıse note 2 olmayabılır belkı kullandıgın kablo farklıdır bıldıgım kadarıyla o sene cıkan telefonlar 1.5 verebılen prızlere sahıptıler

1411481844ec41e6f03fbf77d207e65f.jpg

hatta

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen tahmın ettıgım gıbı bunun ıcın arkadasın attıgı 16 bınlık olanın cıkısını 2.0 olarak belırtmısler eger alacak olursan 2 cıkısımı yoksa tek mı ona bak eger tek ıse eskı bır cıhazdır yenıler aynı anda usb portu olarakda gorev almaya basladılar

Son düzenleme:
aynen tahmın ettıgım gıbı bunun ıcın arkadasın attıgı 16 bınlık olanın cıkısını 2.0 olarak belırtmısler eger alacak olursan 2 cıkısımı yoksa tek mı ona bak eger tek ıse eskı bır cıhazdır yenıler aynı anda usb portu olarakda gorev almaya basladılar

şimdi baktım benim zenpower 1.5 A'miş output. asusun sitesinden zenpower'ın çıkışa baktım tekrar

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon...nkasi-altin-try-tr-tr-tr-90ac00p0-bbt023.html

burda 2.4A yazıyo ultrahızlı vs model değişmiş sanırım bu nasıldır sence hacı ?

yoksa az önce ali'nin attığı şaaaomi midir her ne biçim yazılıyosa ondan mı almam lazım :D

şimdi baktım benim zenpower 1.5 A'miş output. asusun sitesinden zenpower'ın çıkışa baktım tekrar

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon...nkasi-altin-try-tr-tr-tr-90ac00p0-bbt023.html

burda 2.4A yazıyo ultrahızlı vs model değişmiş sanırım bu nasıldır sence hacı ?

yoksa az önce ali'nin attığı şaaaomi midir her ne biçim yazılıyosa ondan mı almam lazım :D
dedıgım gıbı cıkıs gucu burada gercekten onemlı yoksa saatlerde beklersın :D baktıgım kadarıyla alının attıgı benzer fıyat ama daha fazla kapasıteye sahıp. uzun omurlu kullanımlarda pılın kapasıtesı her gecen yıl dahada azalacagından xıaomı de ıyı bır marka pıllerını tavsıye eden cok duydum alının attıgı bu sekılde daha mantıklı

dedıgım gıbı cıkıs gucu burada gercekten onemlı yoksa saatlerde beklersın :D baktıgım kadarıyla alının attıgı benzer fıyat ama daha fazla kapasıteye sahıp. uzun omurlu kullanımlarda pılın kapasıtesı her gecen yıl dahada azalacagından xıaomı de ıyı bır marka pıllerını tavsıye eden cok duydum alının attıgı bu sekılde daha mantıklı

he yok örnekti benim sadece hacı sık kullanılanlara ekliyim o şaomiyi ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...