Olsun be abiAs iyi muhabbet bitti sen geldin gitti millet![]()

Olsun be abiAs iyi muhabbet bitti sen geldin gitti millet![]()
he ya kactı hepsıSa beyler napıyonuz
heyecandan dımı bunlarElektronik nargile mi olur ya bana delikanlı işi lazım kaptan![]()
Gecenin bu saati açık dükkan olduğunu bilsem gider içerim nargileyi ama yoktur sanırsam ist olsa bi umut ama sakarya ı ıhheyecandan dımı bunlar
akıt gitsinŞu editörlük şeysine başvursam mı beyler? Ne dersiniz?
burda belkı anca fenerbahcede vardır oda belkı.Gecenin bu saati açık dükkan olduğunu bilsem gider içerim nargileyi ama yoktur sanırsam ist olsa bi umut ama sakarya ı ıh
Kaptan valla bu bana ara sıra oliyo Sigarasızlıktan beterburda belkı anca fenerbahcede vardır oda belkı.
Vaktin varsa yardır gitsinŞu editörlük şeysine başvursam mı beyler? Ne dersiniz?
Üniversitenin orda havana hangover falan var oralar baya geçe kadar çalışıyorlar galiba. Cidden çıkmaya niyetliysen soruyum sakaryalı arkadaşlarıma.Gecenin bu saati açık dükkan olduğunu bilsem gider içerim nargileyi ama yoktur sanırsam ist olsa bi umut ama sakarya ı ıh
kullandıgın lıkıte cıhaza fıltreye baglı ama ben rıtmı yakaladım baya tutuyor bendekı sıgara olan ama bır nargıleden fazla duman verme secenegı var sadece bırazcık ugrasmalı o kadarKaptan valla bu bana ara sıra oliyo Sigarasızlıktan beter
Elektronik nasıl yerini tutuyor mu?
Yok bu aksam zor ama sana zahmet bi ara sorsan ya arkadaslarina böyle güzel nargile mekanları varsa yazsınlar daha henüz düzgün bi yer keşfedemedim yaÜniversitenin orda havana hangover falan var oralar baya geçe kadar çalışıyorlar galiba. Cidden çıkmaya niyetliysen soruyum sakaryalı arkadaşlarıma.
Reis uğraşacaksam kendim normal takım alırım ya bana böyle kılçıksız lazım direk gömülücemkullandıgın lıkıte cıhaza fıltreye baglı ama ben rıtmı yakaladım baya tutuyor bendekı sıgara olan ama bır nargıleden fazla duman verme secenegı var sadece bırazcık ugrasmalı o kadar
acıkcası cok sık ıcersen ısınma yapıp fıltre yanabılıyor lıkıt doldur vs yanı cok kolay degıl en azından sımdılık gercekten karısık bır yapısı var elektronıklerınReis uğraşacaksam kendim normal takım alırım ya bana böyle kılçıksız lazım direk gömülücem![]()
''Bu saatte, açık, nargile ?'' diye cevap aldım hepsindenYok bu aksam zor ama sana zahmet bi ara sorsan ya arkadaslarina böyle güzel nargile mekanları varsa yazsınlar daha henüz düzgün bi yer keşfedemedim ya
Yok abi ya gelmez o bana zaten elektroniği sevmeyen birisiyim ı ıhacıkcası cok sık ıcersen ısınma yapıp fıltre yanabılıyor lıkıt doldur vs yanı cok kolay degıl en azından sımdılık gercekten karısık bır yapısı var elektronıklerın
Yani bu saatte aramak ütopik tabi bi umut işte''Bu saatte, açık, nargile ?'' diye cevap aldım hepsindenRubiks'in güzelmiş, dediler. Ben david peopleyi tavsiye ederim anasonu baya iyi.
Abi zaten açım gece gece ne gerek vardı şimdi paylaşmaya