vallahı yalan ınanmayın alakası yok tas gıbı cocukYa bırak allaha aşkına kocaman göbek ve gıdım var.
vallahı yalan ınanmayın alakası yok tas gıbı cocukYa bırak allaha aşkına kocaman göbek ve gıdım var.
50 bin abone videosunu izliyordum bi baktım herif videonun konulduğu gün 120k olmuş.Adam ünlü oldu spor gazetesi![]()
Duman al duman benim yerime cek bol bolskldm napım be hacım.yarın ıste var ama uyku yok ıcımde bır okuz oturmus gıbı hıssedıyorum
boy verOlm 100 kiloyum ben hangimiz daha kilolu tartışmayalım isterseniz
Taş gibi olaydım bi manitamız falan olurdu be abi. Yok valla hiç kız arkadaşım.vallahı yalan ınanmayın alakası yok tas gıbı cocuk
vallahı nıkotınden basım donduDuman al duman benim yerime cek bol bol
skldm napım be hacım.yarın ıste var ama uyku yok ıcımde bır okuz oturmus gıbı hıssedıyorum
o tıpe bakmıyor ınan banaTaş gibi olaydım bi manitamız falan olurdu be abi. Yok valla hiç kız arkadaşım.
Boy var var da sonucta 100kg oldugu gerçeği değişmiyorboy ver
Taş gibi olaydım bi manitamız falan olurdu be abi. Yok valla hiç kız arkadaşım.
Neye bakıyor anlamadım ki abi. Cüzdan desen oda değil. Hani ağzımıź lafda yapıyor. Anlamadım gitti.o tıpe bakmıyor ınan bana
Bende bi sigara yakayım diyorum da balkona çıkmaya üşeniyomvallahı nıkotınden basım dondu![]()
genelde boyle bır aksam topluca sıkıntı hıssedenler varsa hayra yorun derler ama boyle bıkkın hıssedıyorumvalla bende uyuyamadım ya, garip bi akşam hayırlısı
Bir de porsche panemera aldı diyolar bu emmi için50 bin abone videosunu izliyordum bi baktım herif videonun konulduğu gün 120k olmuş.
Tövbe tövbevalla alp taş gibi diyosa taş gibisindir![]()
![]()
anladıgım kadarıyla sende aılenende duzgun ınsanlarsınız ondan kaynaklı. senın yas grubundakıler ya yası buyuk olacak yada ıt kopuk olcak daha cekıcı gelıyor onlara yoksa senınle alakası yok merak etmeNeye bakıyor anlamadım ki abi. Cüzdan desen oda değil. Hani ağzımıź lafda yapıyor. Anlamadım gitti.
Valla bende sıkılmış hissediyorum bi böyle yılgın.genelde boyle bır aksam topluca sıkıntı hıssedenler varsa hayra yorun derler ama boyle bıkkın hıssedıyorum
Bende bi sigara yakayım diyorum da balkona çıkmaya üşeniyom![]()
genelde boyle bır aksam topluca sıkıntı hıssedenler varsa hayra yorun derler ama boyle bıkkın hıssedıyorum
Ailecek genel olarak saygı sevgi görürüz zaten kibarda bi aileyiz ama bilemedim. Yok bi helal süt emmiş aklı başında olan bi kız anlamadım gitti.anladıgım kadarıyla sende aılenende duzgun ınsanlarsınız ondan kaynaklı. senın yas grubundakıler ya yası buyuk olacak yada ıt kopuk olcak daha cekıcı gelıyor onlara yoksa senınle alakası yok merak etme