AYNEN ORHAN'A ÇAKMAK LAZIM ÇOK HIZLI GİDİYO
EFSANE GAZA GELDİM EVE NARGİLE ALIRSAM ŞAŞIRMAYIN HE
temız ıs degıl onlar gercekten bulması dert kendım yapcam desen yapması dert vs vsYav öyle değil, o filtrle likit vs temiz iş ama nargilenin üstü yanmış köz olacak üfliyecem nereye üflüyom anam da bana üfler![]()
orhan abine çakmak lazım sigarasını yakacak çakmak bulamıyomuş![]()
AYNEN ORHAN'A ÇAKMAK LAZIM ÇOK HIZLI GİDİYO
Niye salmasın be abi hem onlara sonra söylerim ben. Annem zaten illede sana güzel bi salon düğünı yapacaz diyo babam yok senin dostlarını bizim 1 2 aile dostumuzu ve anneannenleri alıp thasos da onlara bi oteli kapatacaz 1 hafta orda düğün vs yaoacaz diyo. Babamin ki akla yatiyorda annem istemiyor. Ben hiç söylemeden hallederim bu işi.aılen salmaz senı sen merak etme
temız ıs degıl onlar gercekten bulması dert kendım yapcam desen yapması dert vs vs
Niye salmasın be abi hem onlara sonra söylerim ben. Annem zaten illede sana güzel bi salon düğünı yapacaz diyo babam yok senin dostlarını bizim 1 2 aile dostumuzu ve anneannenleri alıp thasos da onlara bi oteli kapatacaz 1 hafta orda düğün vs yaoacaz diyo. Babamin ki akla yatiyorda annem istemiyor. Ben hiç söylemeden hallederim bu işi.
yarın hazır dışarı çıkmışken nargile al, ev de közünü kömürünü vs hazırla dumanlarken fotoğraf çekil bizimle paylaş.NARGİLE DELİKANLI ADAMIN ZEVK İŞİDİR HERKES UĞRAŞMAZ YAPMAK İÇİN ELEKTRONİKÇİLER LİKİT DOLDURSUN LÜTFEN
daha aıle uyusması var maddı manevı vs onlar oyle ha deyınce olmuyor bak bana ne kadar zaman ugrastık hatunla evlenecez dıyeNiye salmasın be abi hem onlara sonra söylerim ben. Annem zaten illede sana güzel bi salon düğünı yapacaz diyo babam yok senin dostlarını bizim 1 2 aile dostumuzu ve anneannenleri alıp thasos da onlara bi oteli kapatacaz 1 hafta orda düğün vs yaoacaz diyo. Babamin ki akla yatiyorda annem istemiyor. Ben hiç söylemeden hallederim bu işi.
Yok abi ben denemeyeyim. Kiz yeni sevgilisinden ayrıldı ve sevgilisi ile kız ile bej aynı sınıftayız denemem bile hata kız zaten benden 1 yaş büyük falan yani Trump'ın karısı ile yatmam daha olası sana öyle diyimşansını dene. Lisedeyken okulun en güzel kızı için iddaaya girdim arkadaşla, bi kız arkadaşıyla tanıştım dedim bana bakmaz dimi bu sizin burcu dedim, o sana aşık ne zamandır senin haberin yok dedi.
Alırsam çekip buraya atarım rahat ol sen yayarın hazır dışarı çıkmışken nargile al, ev de közünü kömürünü vs hazırla dumanlarken fotoğraf çekil bizimle paylaş.
Not:Yenge de evde olsun.![]()
Yok abi ben denemeyeyim. Kiz yeni sevgilisinden ayrıldı ve sevgilisi ile kız ile bej aynı sınıftayız denemem bile hata kız zaten benden 1 yaş büyük falan yani Trump'ın karısı ile yatmam daha olası sana öyle diyim
sunu burdan alın alın bunuNARGİLE DELİKANLI ADAMIN ZEVK İŞİDİR HERKES UĞRAŞMAZ YAPMAK İÇİN ELEKTRONİKÇİLER LİKİT DOLDURSUN LÜTFEN
Alırsam çekip buraya atarım rahat ol sen ya![]()
saka maka bız cuma dedıkte yarın aksam veya persembe bıter burası sımdıden 58 kaldıarkadaşın ex aşkı durumlarıysa sıkıntılı
O günleri görürmuyuz be abi. Sanırım arabalar ile evlenecem. Show TV Anahaber de arabası evlendi diye cikarirlarsa şaşırmayın.@gtepro gün gelicek etrafındaki kızlara sen posta koyacaksın az sabır yavrum ya
Orhan abi yüzün de belli olsun Gül cemalini gormek istiyoruzAlırsam çekip buraya atarım rahat ol sen ya![]()
pısırık ya bu nereye yapıo kendı kendıne gelın guvey ıste garıbımtaaam al bekliyozyenge o dumanlı dumanlı isli kömürlü evin içinde he dicekmi bi görelim
![]()
Evin içinde olduğunu kim söyledi olm teras balkon ne güne duruyotaaam al bekliyozyenge o dumanlı dumanlı isli kömürlü evin içinde he dicekmi bi görelim
![]()
Çok yakın arkadaş degil ama kızın çevresi falanda farklı yani oralar sıkıntı.arkadaşın ex aşkı durumlarıysa sıkıntılı